Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 890552)
Şahsen ben üzüldüm...
Milyarder bir adam niye gitsin Dağlarda Cihat etsin...
Yok ajan yok terörist...
Cumhurbaşkanınıda kınıyorum...
Memnuniyet duymuşmuş...
Hristiyan biri Müslümanı öldürünce nasıl Memnuniyet duyar anlamak mümkün değil...
Naif olalım tamam ama Uysal KOYUN olmayalım...
Ben üzülüyorum Ladin'e...
Saygımdan Avatarıma Resmini koyacağım...
|
çok özür dileyerek bişey söylemek istiyorum kardeşim.amerika ırak'a bin ladin sayesinde girdi,onca çocuk kadın yaşlı vs bi çok insan el kaide ve bin ladin'nin hareketinden sonra yani 11 eylül den sonra yaşandı,dünyada islamiyet elkaide ve binladin den sonra terör dini olarak tanıtıldı ve kullanıldı, katledilen,öldürülen,tecavüze uğramış kadınların ırz'larına hakaret edilmesine rağmen filistin ve ırak halkına karşı yapılan bunca zulüm ve canavarca muamele binladin ve onun örgütü olan el kaide sayesinde bariz hale getirildi,bu gerek basın yoluyla gerekse amerikan diplomatlarının yaptıkları açıklamalarla dahada bariz ve basit bi hale geldi.
bana kalırsa elkaide ve onun kurucusu bin ladin amerika için TAŞERON bi firmaydı,nerede petrol varsa hemen amerika devleti orada BİN LADİN eylemi oluyordu nedense !!! nereye özgürlük ve demokrasi götürülmek istense orada BİN LADİN eylemi veya intihar eylemleri oluyordu.dünyada nekadar zulüm gören müslüman halk varsa o insanlar bin ladin hareketinden sonra katlediliyor,öldürülüyor ,kadınıyla kızıyla tecavüz ediliyor ve akla gelmedik çileler çektiriliyordu.mesela afganistanda uyuşturucu eroin veya uyuşturucu kullanımında yetiştirilen haşhaş ekini.!! el kaide nedense buradan hiç çıkmıyor,ama dahada ilginç olanı koskoca godoş amerika hükümeti bu ülkede binladini bulamıyor, tam bulacakken negörelim 15 kişilik bi ailenin evinde saklandığı istihbaratını alan amerikan askeriye güçleri yine yanlış evi vuruyordu
ALLAH rahmet eylesin ,
|