![]() |
Üstadın sendikaya bakış açısı.
http://yenisafak.com.tr/resim/site/b...10c04ccfby.jpg Üstad’ı sendika yemeğine davet etmişler. Yemekten sonra : -Üstadım, demişler, sendika hakkında bir konuşma yap da millet sendika hakkında bilgi sahibi olsun! Onlar öyle söyleyince Üstad aniden ayağa fırlamış öfkeyle. Sonra da almış mikrofonu eline, demiş ki: -Sanmayın ki yemeğinizi yedim diye gönlünüze göre konuşacağım! Sendika, patronun zulmüne karşı kurulmuş ikinci bir zulüm müessesesidir!… |
Ne güzel söylemiş.
Bugün sendika catısı altında nasılda ideolojiler üretiliyor. Kimilerinin arka bahçesi haline dönüştürülüyor yaşıyoruz. |
Ne doğru söylemiş Üstad...
Metal-sen başkanı garibin hakkını yedi yıllar boyunca... Sakat ideolojinin özürlü çocukları.!! |
He yav sendikacıların neden hep son model mercedeslerinin olduğunu anlayamamışımdır nasıl emekçi bunlar :)
|
Kurumda saatlik izinleri düzenliyordum sendikacıların her birinin 15-20 tane izin kağıdı oluyordu.
Sendika izni sendika izni herifler durmadan kaytarıyordu.. Ve tek yaptıkları zarar ve hep devlete karşı savaşmak. Memurları sol eksene çekme çabasındalar ki başarmıyorlar değil. |
Kavram olarak sendikaya karşı değilim...
Türkiyedeki bir çok sendikaya karşıyım... |
All times are GMT +3. The time now is 02:08. |