Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dış Gündem (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=125)
-   -   yahudiler Gazze`ye atılan roketleri izliyor (türkce altyazı) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=149319)

ibocan 05-18-2011 11:43

yahudiler Gazze`ye atılan roketleri izliyor (türkce altyazı)

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

HaArP 05-18-2011 12:11

Aslında ödleri kopuyor dehşetinden... Lakin bu tarz reklamlar ile korkmadıklarını ima etmeye çalışarak psikolojik harb yapıyorlar sözde !

Kadının söylediği ise Amaçları ! Kudüs'ü yok edelim diyor ! Zaten Mescid-i Aksa'nın altını oydular üflesen çökecek Allahualem...

ibocan 05-18-2011 12:44

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898209)
Aslında ödleri kopuyor dehşetinden... Lakin bu tarz reklamlar ile korkmadıklarını ima etmeye çalışarak psikolojik harb yapıyorlar sözde !

Kadının söylediği ise Amaçları ! Kudüs'ü yok edelim diyor ! Zaten Mescid-i Aksa'nın altını oydular üflesen çökecek Allahualem...

kardeş benim tüylerim diken diken oldu diyecek bişiy bulamadım. ama dediğin gibi olduğunu sanmıyorum,sana karşı fikir üretmek değil aslında niyetim. bu insanlar gayet ciddi ciddi bu bombaları izliyorlar ve bundan haz duyuyorlar yani zevk alıyorlar.çoğu yahudi vayandaşıda bunu yadırgamıyor.

HaArP 05-18-2011 12:55

Alıntı:

kardeş benim tüylerim diken diken oldu diyecek bişiy bulamadım. ama dediğin gibi olduğunu sanmıyorum,sana karşı fikir üretmek değil aslında niyetim. bu insanlar gayet ciddi ciddi bu bombaları izliyorlar ve bundan haz duyuyorlar yani zevk alıyorlar.çoğu yahudi vayandaşıda bunu yadırgamıyor.

Samimiyetini anlıyorum kardeşim... Yorumunada saygım var... Lakin Meselenin özünü biliyoruz Allahualem...

ibocan 05-18-2011 14:03

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898222)
Samimiyetini anlıyorum kardeşim... Yorumunada saygım var... Lakin Meselenin özünü biliyoruz Allahualem...

bu açıkça katliam şovu, biraz daha yakın olsalar askerlere şunu öldür şunu kes şunu bombala diye talimatta verirler heralde.
korkup korkulmayacak bişiy kalmamış artık , olay tamamen sapkınlıktan başka bişiy değil. ALLAH korusun bizleri

İntifada 05-18-2011 14:17

Gargatlarınız bile sizi kurtaramayacak...
Arkamda yahudi var demese bile biz bakacagiz arkasına...
Kafir köpekler lanetli azgın kavim!
Bunları bu kadar azgın hale getiren korkularıdır...
Işte en gelişmiş komandolarının mavi marmarada nasıl ağladığını hatırlıyoruz değilmi...
Hayber hayber ;)

unnamed 05-18-2011 14:22

birgün gelecek saklanacak taş arkası arayacaklar...
o günün dehşetinde hepsi aynı yeri boylayacak..
cehennemin en dibi...
hayber hayber....

LâHuTî 05-18-2011 14:27

Bu ne yahu ben böyle bir şey görmedim!
Öyle şaşkınım ki..bu kadar olur mu diyorum!
Kadın resmen hepsini yok etsinler diyor sonra da birazcık faşistim diyor!
Bunlarda hiç mi insanlık namına bir şey kalmamış!Çocukları bile getiriyorlar!
En sonda o küçük çocuğun bakışını gördünüz mü peki nasıl korkuyla bakıyordu?!
Bu film dalga geçmek amaçlı mı çekilmiş anlayamadım..
Çünkü almanca..bu iki millet birbirine düşman değiller miydi?ne alaka onu çözemedim..

HaArP 05-18-2011 14:27

Zalimlerin karanlık geceleri ne kadar uzun sürerse sürsün... Zafer İslam'ın olacaktır... Allahualem bir fecrle aydınlanacaktır...

All times are GMT +3. The time now is 23:30.