Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Muhalif Cephe (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=443)
-   -   Hangi Partiye oy verilmeli Neden ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=149459)

havace 05-27-2011 22:38

Hangi Partiye oy verilmeli Neden ?

İSLAM HUKUKUNA göre kime oy verilmeli neden ?

Dinlemek için TIKLAYNIZ !!!

Hakan Özkan 05-27-2011 23:21

Hakka en yakın Ak parti :)

İntifada 05-28-2011 00:45

Laik, sisteme biat edecek ve ettirecek partiyi seçiyoruz ve buna islami perspektiften bakıyoruz öylemi :)

havace 05-28-2011 01:22

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 899124)
Laik, sisteme biat edecek ve ettirecek partiyi seçiyoruz ve buna islami perspektiften bakıyoruz öylemi :)

kavaidi fıkhiyye var kafamıza göre hareket edemeyiz ...

dediğin gibi ehveni şer(farzu muhal ehveni şer bir parti olsa bile ) olana oy vermezsek , o zaman chp nin gelmesine rıza göstermiş durumuna düşeriz...

laik sisteme biat edecek diye oy vermemek , laik statükocular gelsin bizi idare etsin biz yönetime karışmayalım demektir...

İntifada 05-28-2011 02:23

Zaten kastım odur...
Demokrasi denen sistemde biraz olsun rahat nefes almak için oy kullanıyorum...
Ne için oy kullanmalıyızda ''çünkü'' hiçbir zaman islami bir sebep olamaz benim için...
Ha şunuda soyliyeyim ak parti destekçisiyim tayyip erdoğan var olduğu sürece bu böyle olacak ama partileri islami hassasiyetle inceleyince akpartinin karnesi çok iyi değil daha iyi partiler var...

havace 05-28-2011 02:41

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 899152)
Zaten kastım odur...
Ne için oy kullanmalıyızda ''çünkü'' hiçbir zaman islami bir sebep olamaz benim için...
Ha şunuda soyliyeyim ak parti destekçisiyim tayyip erdoğan var olduğu sürece bu böyle olacak ama partileri islami hassasiyetle inceleyince akpartinin karnesi çok iyi değil daha iyi partiler var...

Ulemanın buyurduğunu dinle linkden :
(Yanlış yapan Müslüman bir parti demiyor bak)
iki kafir olsa dahi ehvenini desteklemek vaciptir... (tıkla)

baraj altında kalma ihtimali olana oy vermek soruldu :
"şerrin önünü açmaktır , bu zımnen şerre yardımcı olmaktır" (tıkla) buyruldu... ...
birkaç seçmen oyuyla milletvekili seçilemeyebilir buyruldu...

Fırat 05-28-2011 02:42

Bu seçimde protestocuyum kimseye oy yok. Ak parti kadrolarının % 99 değişmeli iyice diğer siyasetcilere döndüler.

havace 05-28-2011 08:34

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 899152)
Zaten kastım odur...

İSLÂM Ulemasının söylediği yukarıda ...

dilemma 05-28-2011 10:31

Tkp :) ciddiyim!! :)

bryan 05-28-2011 12:47

chp yada mhp :) ama chp bir adım önde :)

All times are GMT +3. The time now is 01:30.