![]() |
Mustazaf-Der'den Seçim Açıklaması. biraz geç oldu ama benim suçum değil :)
Türkiye`de bu hafta sonu 24.Dönem Milletvekili Seçimleri yapılıyor. Seçime 15 siyasi parti katılacak. Seçimde 7 bin 492`si siyasi partilerden, 203`ü de bağımsız olmak üzere toplam 7 bin 695 aday yarışacak. Seçimde tavrı merak edilen Mustafaz-Der kısa bir açıklama yaptı.
http://hurseda.net/haber_resim/Jun_2...afder-logo.jpg DİYARBAKIR - Bu seçim arefesinde kimin, nasıl tavır takınacağı konuşulurken, özelikle tavrı merak konusu olan Mustazaflar ile Dayanışma Derneği(Mustazaf-Der) Merkez'nden seçimlerdeki tavrıyla ilgili kısa bir açıklama geldi. Açıklamada, "Bu seçimde camiamızı temsil eden parti ve bağımsız aday bulunmamaktadır. Bundan dolayı halkımız vicdanıyla hareket etmekte serbesttir." ifadelerine yer verildi. (Salih Keskin - İLKHA) http://hurseda.net/resimler/manset/6...aciklamasi.jpg |
iyi kısaca akpartiye oy verin demişler :)
|
zaten PKKlılar Akpartilileri direk hizbullah hizbullahıda direk Akpartili olarak dile getiriyorlar.
ayrıca 2009 yerel seçimlerde kesin tavır takınmış ve oy vermiyoruz denilmişti. bunda vicdana bırakması Akıncının yaptığı yorum yapılıyor genelde ben bile kullanmayın diyorum arkadaşlar diyor kesin tavır yok o zaman vercez diye :) :) ayıptır söylemesi vermesinle diye biraz çabaladım ama dinlemediler. tabi kullanmayanlarda baya oldu ama neyseciğime :) |
yav kürdiş molla sen daha cemaatini tanımamışsın :)
adam sana açık açık ak partiye oy vermi desin... sandığa gidin diyor işte sandığa giden adam chpye mhpye verecek değil ya :) |
Alıntı:
cemaat diyorki vicdanları ile hareket etmekte serbestsiniz. eee bende diyorum vicdanım bana hep engel oldu. :) |
Alıntı:
vicdan kalmamış sende kürdiş molla :) |
vicdan kalmamış olsa şimdi akparti düz yüzde 50 olmuştu :)
|
bdpli tolazlar bana saldırır okul bahçesinde korktum sandığa gitmedim demiyorda :)
|
Alıntı:
|
boş buldun meydanı yürü bakalım :)
|
All times are GMT +3. The time now is 20:43. |