Hüdavendigâr |
06-16-2011 23:22 |
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 902180)
ben ne dediğimi hatırlıyorum. burda hiç kimse benim nur cemaatine attığımı ispatlayamaz. ben gülen cemaatinin nur cemaati olmadığını böyle görmediğimi onunla alakası olmadığını söylüyorum. bu benim ve bir çok kişinin görüşüdür. ayrıca ben gözle görülür eleştirilerde bulunuyorum sense varlığını medyadan abd israilden öğrendiğin müslümanlar hakında konuşuyorsun yaptıkları ortada dediğinde yine aynı kaynaktan tağuti kafir ve zalimlerin kaynağıdır. bir müslüman bir müslümanı gayri müslimlerin haberi ile suçlayamaz bunu gülen hocanıza sorabilirsniz size fetvasını verecektir.
kaldı ki ispatlandığını iadaa etseler deben şahsım olarak bu kafrlerin kaynaklarına inanmam benimki sadece bir uyarı idi keyfin bilir istersen Gülen hoca gibi kafir ( terörist ) de benim için fark etmez.
|
Öncelikle şu "gözle görülür eleştriyi" ve seninle aynı görüşü benimseyen "birçok kişi" meselesini açıklarsan sevinirim.
Ben size "ben böyle bir örgütün gereğinden çok büyütüldüğüne,ihalesi üzerine kalan çoğu olayın Amerikanın kendisine etiket ettiğine inanan birisi olarak" derken sizin bana bildiklerimin kaynağının Amerika ve İsrail oldugunu söylemeniz nasıl bir ironidir ? Amerika el kaideyi kendisinin yarattıgını kabul ediyorda bizimmi haberimiz yok ? Örgütün yaptıgını iddaa ettiğim şeyler zaten örgütün üstlendiği olaylar(pakistandaki mısır büyükelçiliğinin bombalanması gibi)
Şunuda bilmenizde yarar var,Nur cemaati ile uzaktan yakından alakam yoktur,hatta daha önce söylediğim gibi cemaatin yaptıklarını çok ağır eleştirdiğim noktalarda olmuştur,benim size göstermek istediğim nokta bana tavsiye ettiğiniz şeylerin aynısını kendinizin yapmasıydı,ama siz beni Nur cemaatinin müridi ilan ettiniz,Gülen'den fetva alın dediniz.Buda ayrı bir yanılgıdır.
Benden bu kadar müdür..
|