Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Hızır Peygamberim` Diyerek Dolandırdı! . (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150593)

İntifada 06-30-2011 23:38

Hızır Peygamberim` Diyerek Dolandırdı! .

Konya`da, dini içerikli kitaplar satmak için gittiği üç evdeki kadınlara, "Kalbine korku girmesin. Ben, Hızır Aleyhisselam, derdine derman olmaya geldim" diyerek 5 bin liralarını alan 20 yaşındaki Deniz Ç., polis tarafından yakalandı.

Merkez Selçuklu İlçesi`nde son bir hafta içerisinde, 33 yaşındaki F.Ü., 35 yaşındaki A.Ö. ve 15 yaşındaki N.A., dolandırıldıkları iddiasıyla polise şikayette bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, verilen eşkal doğrultusunda araştırmalarına başladı. Eşkale uyan şüpheli Deniz Ç., dün akşam saatlerinde Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali`nde yakalanarak gözaltına alındı. Konya`ya getirilen Deniz Ç., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü`ne götürüldü.

Deniz Ç.`nin dini içerikli kitap satmak için gittiği evlerde karşısına çıkan F.Ü., A.Ö. ve N.A.`ya, "Benim kalp gözüm açık. Ben çocuğu olmayanlara, mutsuz olanlara, parası olmayanlara yardım ediyorum. Onların sıkıntılarını bitiriyorum. Kalbine kötülük girmesin. Ben, Hızır Aleyhisselam, derdine derman olmaya geldim" diyerek kadınların toplam 5 bin lirasını aldığı öğrenildi. Deniz Ç. yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edilecek.

analizmerkezi

İntifada 06-30-2011 23:40

Alıntı:

Merkez Selçuklu İlçesi`nde son bir hafta içerisinde, 33 yaşındaki F.Ü., 35 yaşındaki A.Ö. ve 15 yaşındaki N.A., dolandırıldıkları iddiasıyla polise şikayette bulundu.
dolandırıldıklarını nasıl anladılar acaba :D
olayı öğrenen abilerin uyguladığı aile içi şiddet tıkalı lobları açtı galiba ;D

Ahmet Yasin 06-30-2011 23:40

Gülelim mi ağlanacak halimize...

ibocan 06-30-2011 23:41

bugün biyerde okumuştum,çok yazık ALLAH afftesin

Hüdavendigâr 06-30-2011 23:48

bu ülkede iskender evrenesoğlu hıyarına inanan aklı evvelleri gördükten sonra bunlara inananlara şaşırmıyor insan.

BlueMoon 06-30-2011 23:57

Evet evrenesoglu tam faciaydı

EpiVaTeS 07-01-2011 00:22

Saflıklar böyle suistimal ediliyor...

xhidayet 07-01-2011 02:38

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 909928)
bu ülkede iskender evrenesoğlu hıyarına inanan aklı evvelleri gördükten sonra bunlara inananlara şaşırmıyor insan.

"Burda Müslüm denen Hıyar varmış"...:karizmatik:

Baak "Müslüm" duymasın?!..;D :w:

serdary 07-01-2011 02:56

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 909922)
..."Benim kalp gözüm açık. Ben çocuğu olmayanlara, mutsuz olanlara, parası olmayanlara yardım ediyorum. Onların sıkıntılarını bitiriyorum. Kalbine kötülük girmesin. Ben, Hızır Aleyhisselam, derdine derman olmaya geldim" diyerek kadınların toplam 5 bin lirasını aldığı öğrenildi.
...

:( Tam saflık örneği ya...

Bir kaç sene önce de bir mağazaya "Ben Cebrail'im canınızı almaya geldim" diyip para alıp çıkmış adamın biri :şaşkın:

TYH 07-01-2011 03:03

Deniz Ç..bir konya polisiyesi

All times are GMT +3. The time now is 10:48.