Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Faydalı Linkler - Site Tanıtımları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=199)
-   -   Allah'a Vatan'a Millet'e Koşanların Sitesi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150972)

İ K R A 07-10-2011 02:33

Allah'a Vatan'a Millet'e Koşanların Sitesi

Allah'a
Vatan'a (yani asıl ulaşılması gereken vatan olan Cennet'e)
Millet'e (yani hiçbir ırk ayrımı yapmadan yalnızca, İslam Milletine)
Koşanların Sitesi

www.forumikra.com

Site 2009 temmuzundan beri yayındadır, elimizden geldiğince rıza-i ilahi ile bir şeyler yapmaya çalışmaktayız. Sitemiz internette Allah kelamının biraz daha fazla yer bulmasını ve birçok hakikatın, sesini duyurmayı amaçlamıştır.

Kesinlikle tarafsız değiliz ve geçmişten gelen masal tarihe de inanmıyoruz. Hakikatin peşindeyiz.
Hakka Tapar, Halkı Tutar

Sitemizde en iddialı olduğunu düşündüğüm bölüm, Merhum Osman Zeki Yüksel'in yani Serdengeçti'nin 40'lı yıllarda çıkarmaya başladığı Serdengeçti mecmuasının online olarak okunabilmesidir.

Sitemizde Bulabileceğiniz İçerikler;
- Kuran Dinle – Namaz Vakitleri – Görüntülü Elif Ba – Meal Dinle – Kuran Oku – Meal Oku – Holy Quran – Namaz Sureleri – Namaz Öğreniyorum – Boykot – Risale-i Nur – Tam İlmihal – Ayasofya Hitabesi – Alimlerin Hayatı – Hatim Setleri – Online Görüntülü Hatim Seti - Dualar – Yakın Tarih – İslami Filmler – Şiir – Kitap Tanıtımı – Osman Yüksel Serdengeçti - Gülünç Hakikatler – Necip Fazıl Kısakürek Savunmaları – Tarih Aynası - Siyer-i Nebi - About Holy Quran – İlahi & Ezgi – Kıssa’dan Hisse - Mescid-i Aksa Resimleri -

onurcan 07-10-2011 02:36

hayırlısı olsun bizlerde katkı veririz..,ben biliyordum ama sizinle ilgisi olduğunu bilmiyordum..

Hüdavendigâr 07-10-2011 02:39

eyvallah hocam uğramaya çalışırız.

BeldeiTAYYIBe 07-10-2011 02:41

Tavsiye icin tesekkürler kardesim.

Özellikle bu bölüm'ü zevkle takip ederiz ins.
Alıntı:

İ K R A Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 914056)
Sitemizde en iddialı olduğunu düşündüğüm bölüm, Merhum Osman Zeki Yüksel'in yani Serdengeçti'nin 40'lı yıllarda çıkarmaya başladığı Serdengeçti mecmuasının online olarak okunabilmesidir.

unnamed 07-10-2011 03:03

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 914061)
Tavsiye icin tesekkürler kardesim.

Özellikle bu bölüm'ü zevkle takip ederiz ins.

aynı sebepten bende gideceğim büyük ihtimal...

İ K R A 07-10-2011 17:55

Allah razı olsun.Alakanız beni çok memnun etti.

OTTOMAN 07-10-2011 18:16

Sitenin görünüm çok hoş, içeriği gibi..
eyvAllah...

İntifada 07-10-2011 18:23

Rahatsız etmeye geliriz inşallah...

BlueMoon 07-10-2011 19:01

bende konuyu ilk okurken "ortak koşanların sitesi" diye okumuştum.

özür dilerim biraz evvel baktım güzel ve hoş. fakat forumun üye sayısı 1.000 civarı biraz daha aktif olsa çok daha iyi olur..

OTTOMAN 07-10-2011 19:03

Görünüm hoş olsa da SMF değil de VBulletin tercihimdir..

All times are GMT +3. The time now is 13:04.