Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dış Gündem (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=125)
-   -   İsrail'in füze saldırısında 4 Filistinli öldü (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=15234)

AKPPO 12-02-2007 01:46

İsrail'in füze saldırısında 4 Filistinli öldü

01/12/2007

İsrail'in, Gazze Şeridi'nde düzenlediği füze saldırısında 4 Filistinli öldü.

Filistinli hastane yetkilileri ve Hamaslı yetkililer, Han Yunus'ta düzenlenen füze saldırısında Hamas üyesi 4 Filistinli militanın öldüğünü, 3'ünün yaralandığını kaydetti.

İsrail ordusundan bir yetkili de, Gazze'de bir füze saldırısı düzenlendiğini doğruladı.

Kaynak:http://www.haberalemi.net/haber_deta...haber_id=38515

selahattin_ay 12-02-2007 01:49

haber tarafimdan duzenlenmistir
tarafsizlik adina habere degil konuya mesaj atalim

Necip Fazil 12-02-2007 01:49

Hayırdır Azizim, Zamanın Osmanlıyı bırakıp Fransızlara kul olanlar rahat uyuyorda, şimdi sadece o nankörlere hizmet için diplomasiyi kullananlar mı rahat uyumayacak ?

VesseLam

AKPPO 12-02-2007 02:02

ne oldu ne zamandir Fikirler Sansüre ugruyor ben fikrimi ve Görüsümü belirttim Ben karsiyim Perezin Ayakta Alkislanmasina elbette rahatsiz olmalari gerekir Ne diplomasisi osmanli da Fransizlara kul olanlar vardinda simdi bizim onlardan ne farkimiz var o belirttiginiz Diplomasi Filistinin Secilmis Hükümeti yani Basbakani geldiginde neredeydi ??? köse bucak kactilar

Necip Fazil 12-02-2007 02:10

Öncelikle bazı gerçekleri bilerek konuşacaksınız Azizim. Burada sözler ile asıp kesmekle olmuyor işler, Geçmişte boğazımıza kadar borçlanıp, iplerimizi ellerine verdiğimiz güçler, sözlerini geçirdikleri yerde Hamas üyelerini topraklarına bile sokturmuyor. Köşe bucak kaçıyor dediğin kişilerde basın toplantısı düzeliyor bu kişiler ile ... Helal olsun, Allah razı olsun demeniz gerekirken nankörlük yapıyorsunuz.

Bu millet şeyhleri ağarlayıp ortalığı " irtica koptu " sözlerine sebeb olanların acısını çok çekti, dua edin ki başınızda böyle bir zihniyet var.

loneliness 12-02-2007 02:13

Papağan gibi bozuk plak gibi aynı şeyleri zırvalamayın yaa.... Nedir buu.. Eee sizin zamanızda da filistin sorunu vardı.. Erbakanın eli armut mu topluyordu... Siz neden bir yardımda bulunmadınız...Yada ne yaptınız Filistin için..

selahattin_ay 12-02-2007 02:15

Alıntı:

AKPPO Nickli Üyeden Alıntı
ne oldu ne zamandir Fikirler Sansüre ugruyor ben fikrimi ve Görüsümü belirttim Ben karsiyim Perezin Ayakta Alkislanmasina elbette rahatsiz olmalari gerekir Ne diplomasisi osmanli da Fransizlara kul olanlar vardinda simdi bizim onlardan ne farkimiz var o belirttiginiz Diplomasi Filistinin Secilmis Hükümeti yani Basbakani geldiginde neredeydi ??? köse bucak kactilar

aynen boyle fikirlerimizi burada soyluyoruz biz de ondan
kimsenin kimseyi sansurledigi yok kardesim ;)

AKPPO 12-02-2007 02:18

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle bazı gerçekleri bilerek konuşacaksınız Azizim. Burada sözler ile asıp kesmekle olmuyor işler, Geçmişte boğazımıza kadar borçlanıp, iplerimizi ellerine verdiğimiz güçler, sözlerini geçirdikleri yerde Hamas üyelerini topraklarına bile sokturmuyor. Köşe bucak kaçıyor dediğin kişilerde basın toplantısı düzeliyor bu kişiler ile ... Helal olsun, Allah razı olsun demeniz gerekirken nankörlük yapıyorsunuz.

Bu millet şeyhleri ağarlayıp ortalığı " irtica koptu " sözlerine sebeb olanların acısını çok çekti, dua edin ki başınızda böyle bir zihniyet var.

Azizim seninle alip veremedigim yok, Basin Toplantisindan söz etmissin tsk ederim o Günü cok iyi hatirliyorum o basin Toplantisinda Arkadaki Ampüller i Kapatmislardi o cekilde bir Basin Toplantisi olmustu Kendi basina gelmemisti hatta filistin basbakani Davet edilmisti ne oldu Birden bire bizim Basbakan kendi Davetine istirak etmedi Papayi bile karsilamayacagim diyen basbakan Havalaninda karsiladi Papayi ayni Titizligi Filistin halki tarafindan secilen basbakana neden göstermedi sadece basin Toplantisi ile yetindiler ???

AKPPO 12-02-2007 02:21

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Papağan gibi bozuk plak gibi aynı şeyleri zırvalamayın yaa.... Nedir buu.. Eee sizin zamanızda da filistin sorunu vardı.. Erbakanın eli armut mu topluyordu... Siz neden bir yardımda bulunmadınız...Yada ne yaptınız Filistin için..

;D ;D ;D Erbakanci oldugumu nereden cikardiniz evet saygim var erbakana amma dikkatinizi cekerim Erbakanin resmi bende degil necip fazil kardesimizde yine detsk ederim ;)

selahattin_ay 12-02-2007 02:22

her gun birisinin gelip ayni bir haber arasina da kendi yorumunu ekleyip
sonra cevap veremeyince kactigindan oturu ;) ;)

All times are GMT +3. The time now is 11:24.