![]() |
evet rahmetli bereketli aylar gidiyor...
|
ziyaretin kisask makbuldur;D
|
Alıntı:
şaka biyana nasıl geçti anlamadım.. sağlıkla, tekrar kavuşuruz inşallah.. |
Ramazanın o muhteşem buğusu senede birde olsa misafir gibi gelip kendini bizlere hatırlatarak geri gidiyor...önemli olan onu nasıl karşıladığımız..gönlünü hoş edebildiğimiz misafirin uğurlamasıda gönüllere hoşluk verir..
Rabbim Ramazanımızı şuurlu bir şekilde geçirmeyi ve yeni Ramazanlara eriştirmeyi nasip etsin Paylaşım için teşekkürler |
Doğru ,bütün bir ay boyunca bizleri maddi manevi bir nevi kampa sokan bu mübarek ay artık dönüş hazırlıklarına başlamış bulunuyor.
Benim için özellikle bayramın ilk günlerinin akşamı her zaman hüzünlü olmuştur. Bir ay boyunca akşama doğru olan o güzel iftar beklentimizin en azından uzun bir müddet artık olmayacak olması insan da bir boşluk yaratmıyor değil. Ben kendi adıma böyle hissediyorum. Nice Ramazanlara kavuşmak dileğimle. |
hep eski Ramazanlar deniliyor ama benim için bu Ramazan bambaşkaydı
çok zorluk çekiyorum ve bunun sevabının kat kat daha fazla olacağını düşünüyorum Yılın en değerli misarifi artık gitmek için toparlanıyor Ramazan seni çoook çoook özleyecem |
bugün fena oldum yav....
gerçek ramazanı yaşadım... susuzluktan kırılacak dereceye geldim, Allah yinede kolaylığı verdi şükürler olsun... |
All times are GMT +3. The time now is 07:00. |