![]() |
Beşiktaş golcüsünü buldu
Beşiktaş, Schalke'den Edu'nun kiralanması için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. http://fotocdncube.fanatik.com.tr/ne...1mm1505450.jpg Beşiktaş, Schalke'den Edu'nun kiralanması için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Siyah-beyazlı kulüpten, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi; "Schalke O4 kulübü oyuncusu Eduardo Goncalves de Oliviera'nın kiralık olarak transferi konusunda, futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır." Dha |
|
Schalke 04'ten Edu'nun kiralanması için görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdi. 30 yaşındaki futbolcunun geçtiğimiz sezon toplam 5, bir önceki sezonda toplam 2 golü bulunuyor.
2 sezonda toplam 7 gol atmış ne kadar maç oynamış bilmiyorum ama umarım faydalı olur. |
ben portekizden alırlar diye düşünüyordum :)
|
çamur atmak için söylemiyorum ama defansınızda ki herhangi bir futbolcuyu forvete koysanız aynı işi yapar...
eduyu almak için nobreyi sattılarsa gülerim... |
ya bu adam bu kadar gol attıysa acaba eski fb li edumu çünkü oda bu kadar gol atıyordu sezonda gerçi yanlıs kaleye atıyordu ama sorun değil :)
|
Fenerli arkadaşlarıma sormak istiyorum İspanya'da gol kralı oldu diye aldığınız Guiza ne yaptı fenerde... ;ı: ;;)
|
bjk ye 3 golü var :D |
gaziantepspora bi golü vardı akıllara zarar..
|
Bjk ye iki aşırtma Gs yede topukla atıığı goller var :)
|
All times are GMT +3. The time now is 00:08. |