![]() |
Hizbullah Silahlı Direnişe Devam Edecek
Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki Moon`un Lübnan ziyareti sırasında Hizbullah`a atfen "Devlet otoritesinin dışındaki silahlı kuvvet kabul edilemez" açıklamasına Hizbullah`tan yanıt geldi.
LÜBNAN - Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki Moon`un Lübnan ziyareti sırasında Hizbullah`a atfen "Devlet otoritesinin dışındaki silahlı kuvvet kabul edilemez" açıklamasına Hizbullah`tan yanıt geldi. Hizbullah lideri Şeyh Hasan Nasrallah,televizyondan yaptığı açıklamada, "Ban`a ve tüm dünyaya silahlı direnişin devam edeceğini ve gücünü artıracağını söylüyorum" dedi. Bir dizi resmi temaslarda bulunmak üzere Lübnan`ın başkenti Beyrut`ta bulunan Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-Moon, Lübnan halkının Hizbullah`a verdiği desteği görmezlikten gelerek batılı ülkelerin çizgisinin devamında Hizbullah`ın silahlı gücünün endişe verici olduğunu belirtmişti. kaynak |
Lübnan da devlet otoritesi mi varmış ;D Varsa eğer,israil Lübnan'a saldırdığında o devlet ve Lübnan ordusu neredeydi ?
Filistin kamplarını bombalamakla meşgullerdi elbet.İşleri güçleri ortadoğu anasnı satayım,dünyanın merkezinin ortadoğu olduğunun kanıtı bu da.Tek aşkları da israil. Lübnan devlet otoritesine bir ziyarette bulunsun bakalım ne olacak ;D Devlet yapısında hizbullahın olduğunu ben bile biliyorken bu mal bilmiyorsa bassın istifayı la ;D |
Hizbullah'ın tek bir elden yönetilmediğini düünüyorum.
|
Hizbullah direnişin kalesidir..
|
Önümüzdeki strateji Hizbullah kamuoyu gözünde yerden yere vurulduktan sonra geleceği aşamadır ! : Silahsızlandırma !!!
|
All times are GMT +3. The time now is 04:14. |