![]() |
Sırrı Süreyya Önderden Latince Şiir
|
Hee ondan yarım kilo olsun :D
|
Bu bahaneyle Türkçe öğreniyorlar işte , bu kötü bir şey mi?.. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
O zaman şu yukarıda sözünü ettiğin adam da öğrenmek zorunda değil.. Ben de arapça öğrenmeyi istiyorum baya da bi çabalarım oldu daha yolun başındayım diyebilirim. :)
|
İstemiyorsa öğrenmesin kardeşim. :) Kafalarına silah dayayarak mı Türkçe öğretiyorlar onlara?.. ???
Kuzey Irak'a gidebilir mesela. Kuzey Irak'ta, ana dil, Kürtçe'ymiş... :) Hem bildiğim kadarıyla bu Sırrı Süreyya Önder'in ana dili Türkçe... |
Eğtim kurumunda türkçe bilmeyen beş yaşındaki çocuğa türkçe eğitim dayatıyorsan bu kafasına silah dayamak gibi birşey :) evet ana dili türkçe ama baba dili ne bilemeyeceğim.. Iraka gitmesine gerek yok türkiye cumhuriyetinin resimi dili üç dört tane dersiniz anayasada isteyen istediğini istediği yerde bi zahmet konuşur özgürce.. Bana ne a kişisinin resmi dilinden mesela dil resmi oldu diye ülke çart diye ikiye mi bölünür mesela.. Başkasına verilen özgürlük hakkı benden birşey almaz beni kısıtlamaz tam tersi toplu kaynaştırır sevgi toplumu ortaya çıkar ben buna inanırım.. Kızmıyorsundur umarım muhterem seni yakalım can sıkıntısı nedeniyle bi takılalım dedik :)
|
lolo sırrı abe sen ne yaptın yav
bilinmeyen bir dilde şiir okuyor medeniyet dilide değildir hem mecliste niye sürekli bir uğultu var ben onu anlamadım valla bizim sınıf daha uslu duruyor bunlardan :) |
Kürdçeden bahsetmeyin kıyamet kopar yoksa haa ! demedi demeyin ! :w::w:
|
All times are GMT +3. The time now is 09:19. |