Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Forumun yeni üyesinden selamlar.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=162390)

Doğan Şahin 05-01-2012 22:26

Forumun yeni üyesinden selamlar..

Arkadaşlarım böyle bir paylaşım forumunun bulunması ve gördüğüm kadarıyla aktif olması bence bizler için büyük bir nimet, emeği geçen herkese teşekkür ederim. İsmim Doğan Şahin, İstanbul Bakırköy ilçesinden katılıyorum. Ak Parti' nin belediyecilik konusunda olan becerilerini takdirle karşılıyorum. Maalesef şu anda bulunduğum ilçemiz halen eski belediyecilik anlayışını terketmediği için ilçemizde oturan insanlarımız geniş imkanlara rağmen İstanbul'un diğer ilçelerine göre geri kalmış vaziyettedir. İlerlemenin örnek teşkil edecek Ak Parti belediyelerindeki anlayışla olacağına inanıyorum.

Bunun dışında bahsetmeliyim ki, memleketimizde kamu hizmeti konusunda ciddi bir anlayış değişimi olmuştur. Bu ilerlemeyi görmezden gelmek cahillik olur. Takdir edilmesi gereken icraatlar takdir edilmedilir. Emek harcayan insanların emekleri sayılmalı anılmalıdır. Burada olmaktan mutluyum. Neticeye varacak çalışmaların içinde olmaktan memnun olurum, selamlar.

manifesto 05-01-2012 22:41

Alıntı:

Doğan Şahin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1007495)
Arkadaşlarım böyle bir paylaşım forumunun bulunması ve gördüğüm kadarıyla aktif olması bence bizler için büyük bir nimet, emeği geçen herkese teşekkür ederim. İsmim Doğan Şahin, İstanbul Bakırköy ilçesinden katılıyorum. Ak Parti' nin belediyecilik konusunda olan becerilerini takdirle karşılıyorum. Maalesef şu anda bulunduğum ilçemiz halen eski belediyecilik anlayışını terketmediği için ilçemizde oturan insanlarımız geniş imkanlara rağmen İstanbul'un diğer ilçelerine göre geri kalmış vaziyettedir. İlerlemenin örnek teşkil edecek Ak Parti belediyelerindeki anlayışla olacağına inanıyorum.

Bunun dışında bahsetmeliyim ki, memleketimizde kamu hizmeti konusunda ciddi bir anlayış değişimi olmuştur. Bu ilerlemeyi görmezden gelmek cahillik olur. Takdir edilmesi gereken icraatlar takdir edilmedilir. Emek harcayan insanların emekleri sayılmalı anılmalıdır. Burada olmaktan mutluyum. Neticeye varacak çalışmaların içinde olmaktan memnun olurum, selamlar.

aleykümSelam..

onurcan 05-02-2012 00:55

Aleyküm selam foruma hoşgeldin. Doğan Sahin..

Seyyah 05-02-2012 01:14

Hoş geldiniz, daimi olursunuz inşaAllah.

Halid Meşal 05-02-2012 10:49

We Aleyküme esSelam!

Ukbâ 05-02-2012 11:10

Hoş geldin kardeşim. Daimi olmanız umudu ile.

_SoN_ 05-02-2012 12:28

Hoşgeldiniz...

ern1402 05-02-2012 20:02

Aramıza hoşgeldiniz :)

Gönülden 05-02-2012 23:50

Aleykümselam hoşgeldiniz...
Daimi olmanız temennisiyle

Yıldırım 05-03-2012 01:02

Hoş geldiniz...
Umarım forumumuza aktif katılım sağlarsınız.

All times are GMT +3. The time now is 18:21.