Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Diyanet İşleri Başkanı Görmez, patrikhanede (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=163134)

El Emin 07-05-2012 15:20

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, patrikhanede

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Fener Rum Patriği Bartholomeos'u ziyaret etmek üzere patrikhaneye geldi. Başbaşa bir süre sohbet eden ikili daha sonra birbirlerine hediye taktim etti.

Mehmet Görmez'i patrikhane girişinde Patrik Vekili Metropolis Stefanos karşıladı. Görmez ve Bartholomeos'un önce kısa bir görüşme yapacağı, yemekte bir araya gelip daha sonra da patrikhane ve Aya Yorgi kilisesini gezecekleri öğrenildi.

Görüşme, Diyanet İşleri Başkanı düzeyinde Fener Rum Patrikhanesi'ne yapılan ilk ziyaret olması nedeniyle önem taşıyor. Bartholomeos, geçen yıl Diyanet İşleri Başkanlığı'na gelerek Görmez'i yeni görevinden dolayı kutlamış ve patrikhaneye davet etmişti.

(CİHAN)

El Emin 07-05-2012 15:20

Ne aman allahım.Din elden gidiyor mücahidler(!). :)

BeldeiTAYYIBe 07-06-2012 01:25

Dogal bir ziyaret...

Fatih Hakan 07-06-2012 02:33

Ne kadar gereksiz iş varsa bu ülkede oluyor

Fatih Hakan 07-06-2012 02:34

Bari sinagoga gidip Yahudileride ziyaret etseydi beyfendi

El Emin 07-06-2012 11:11

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012919)
Dogal bir ziyaret...

Kime göre doğal :) Tepkililer var abi ...

BeldeiTAYYIBe 07-06-2012 18:56

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012928)
Kime göre doğal :) Tepkililer var abi ...

Okuzun altinda birsey aramayana dogal.
Alismisiz 90 yildir herkesle kanli bicakli olmaya, onun icin herseye tepki verir olduk.
Diyanet sayin Bardakoglu ile baslattigi olumlu icraatlari devam ediyor.
Problem yoktur...

Yıldırım 07-06-2012 21:40

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012937)
Okuzun altinda birsey aramayana dogal.
Alismisiz 90 yildir herkesle kanli bicakli olmaya, onun icin herseye tepki verir olduk.
Diyanet sayin Bardakoglu ile baslattigi olumlu icraatlari devam ediyor.
Problem yoktur...

Farklı dinlere mensup olsak da insanlık adına ortak paydalarımız bulunmaktadır.Nasıl Türkiye rahip cinayetinde, yayınevi baskınında prestij kaybettiyse bugünde bu prestiji geri kazanmaktadır.Türkiye insanların dinini yaşayabildiği, temel hak ve özgürlüklere riayet gösterildiği özgür bir ülkedir.Belki müslümanlık adı altında gösterilen hoşgörüyü boyun eğme ve dinden çıkma olarak yorumlayanlar var onlara tek söyleyebileceğim Peygamber'imizin(SAS) gayri müslimlerle olan ilişkisini araştırmaları olacaktır.

Fatih Hakan 07-06-2012 21:52

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012938)
Farklı dinlere mensup olsak da insanlık adına ortak paydalarımız bulunmaktadır.Nasıl Türkiye rahip cinayetinde, yayınevi baskınında prestij kaybettiyse bugünde bu prestiji geri kazanmaktadır.Türkiye insanların dinini yaşayabildiği, temel hak ve özgürlüklere riayet gösterildiği özgür bir ülkedir.Belki müslümanlık adı altında gösterilen hoşgörüyü boyun eğme ve dinden çıkma olarak yorumlayanlar var onlara tek söyleyebileceğim Peygamber'imizin(SAS) gayri müslimlerle olan ilişkisini araştırmaları olacaktır.

Türkiye sadece ve sadece MÜSLÜMANLARIN ülkesidir! Bana kalsa Türkiye'deki bütün sinagog ve kiliseleri yakarım. Benim ülkemde gâvurun işi olmaz.

Yıldırım 07-06-2012 22:51

Alıntı:

Fatih Hakan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012939)
Türkiye sadece ve sadece MÜSLÜMANLARIN ülkesidir! Bana kalsa Türkiye'deki bütün sinagog ve kiliseleri yakarım. Benim ülkemde gâvurun işi olmaz.

Peki yaktıktan sonra ne olacak hakiki Müslüman mı olacaksın yoksa kendinimi tatmin edeceksin.Bana kalırsa cezai ehliyetin bile yok ve kendini tatmin etmin etmekten başka birşeyde düşünmüyorsun.Çocuk gibisin birde profile Ogün Samast'ın fotoğrafını koymuşsun.Buda senin ne tıynette bir insan olduğunu gösterir.Hırs gözlerini kör etmiş, işlenen bir cinayete alkış tutabilecek kadarda alçaksın ve bunu müslümanlık adı altında yapman ne kadar acı...

All times are GMT +3. The time now is 01:59.