![]() |
Drente Beşiktaş'ta
http://img.vol.io/rotahaber/newpics/...60579227_2.jpg Beşiktaş, transfer döneminin sonuna gelindiği günlerde kadrosuna Hollandalı bir oyuncu transfer etti. Beşiktaş, Hollandalı Royston Drenthe ile 4 yıllık kesin anlaşma sağladı. 25 yaşındaki oyuncu Feyenoord profesyon futbol hayatına başladı ve 2007 yılında İspanyol devi Real Madrid'e transfer oldu. Drenthe, 2010-2011 sezonunda Hercules, 2011-2012 sezonunda ise Everton formasını giymişti. NTV Spor |
|
yalanlanmış...!
u21'de iken Hollanda takımında iyiydi... hatta çakma edgar davids diyorduk... ama sonra öyle olmadı... performansı çok düştü... bi ara hercules'teydi... geçen sezonda everton'da... tam bi çelebi... bakalım bjk'de iş yapacak mı... ama yalanlanmış transfer...! |
Madrid de iyiydi aslında...
İnşALLAH yalan olmaz gerekli bi bölgeye gerekli biri bence... Adam gibi bir iki futbolcu alamazsak bu sene mahalle takımı oluruz batuhan salağını da nerden bulduysak yine başımıza dert olacak... İyi bi forvet şart bu takıma almeida belirsiz gidecek galiba... Yeni duydum fernandes in alternatifi Alper potuk olacakmış salak mı bu yöneticiler anlamadım ya çocuk çocuk işler yapıyorlar... |
beşiktaş alperi hayatta alamaz...
bonservisi beş milyon euro'dan aşşağı deil... mümkün değil alamazlar... |
Alıntı:
Tabataya 8 milyon euro vermiş bu salak takım zamanında :hihi2: hiç belli olmaz valla veririz 5 milyon euro sonra da tabata gibi elimizde patlar :hihi2: |
orman değil demirören salağıydı o...;D
bu orman meteliğe kurşun atıyo... paralı transfer yapmaz bjk mümkün değil...;D |
Alıntı:
Zaten orman kişilik olaran çok iyi çok dürüst bir insan amenna... :saygılar: Biz yıldızdan da vazgeçtik bu sene ama gidipte batuhanı almalarına kızıyorum ya :hihi2: |
batuhan beşiktaşın çocuğudur ama...;D
|
Alıntı:
Ya başlarım böle çocuğa kazmayı aldık yine şimdi töbe yaa paso küfrettiriyolar taraftarı kendilerine yaa... Bu arada Drente haberi doğru ya 4 senelik imzaya geliyormuş salı günü... |
All times are GMT +3. The time now is 00:20. |