![]() |
Milletin Sabrı Tükeniyor BDP İl Başkanına Sopa ve Demirlerle Saldırı Ağır Yaralandı..
BDP İl Başkanına Saldırı..
http://im.haberturk.com/2012/09/16/7...jpg?1347793157 BDP Elazığ İl Başkanı Turan Çelik, il binasına giderken kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğradı. Aldığı sopa ve demir darbeleriyle ağır yaralanan Çelik, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayrıntılar Geliyor... Kaynak: habertürk |
Üç beş tane ülkücü çapulcunun yaptığı köpekliği millet diye sunmayın bari ayıptır.
Bdp pkk da mhp ak parti il başkanlarını hastanelik etmeye başlar. O zaman tepki gösterecekseniz bu olaya sevinmeyin. |
Alıntı:
|
senin ak partide ne işin var eğer böyle düşünüyorsan sende en yakın ocağa git kaydol bu çetelere katıl.
|
Alıntı:
Ne alakası var muhterem... Bende orada olsam belkide bende saldırmıştım bunun nedeni bdp lilerin bu zamana kadar yaptıklarıdır... Ülkücüler buna tepki göstermişse helal olsun destekliyorum şahsen illa ülkücü olmaya gerek yok... |
Saldırıyı kınıyor ve lanetliyorum.
|
Alıntı:
|
İstenilen bu ya zaten.
Kulakları çınlasın "Allah rızası için vur " yazılı sopaların. |
Beter olsun ,tohumuna para mı verdim sanki .
|
Biz teröre karsi,
asil maglubiyeti, can ve mal kaybiyla degil, insanligimizi kaybettigimizde aliriz... |
All times are GMT +3. The time now is 22:41. |