![]() |
CHP'li Özkes'e ağır suçlama
http://www.toplumsalhafiza.com/resim...300/100393.jpg CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in danışmanı Yavuz Bay, vekil tarafından zor kullanılarak işine son verildiğini öne sürdü. ... CHP İstanbul milletvekili İhsan Özkes'in, zor kullanarak işten attığı danışmanı Yavuz Bay, işine son verme sürecinin nasıl zorbalıkla yapıldığını anlattı. Yavuz Bay, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "İstanbul Milletvekili Sayın İhsan Özkes’in danışmanı iken 22.10.2012’de kendisi tarafından haksız gerekçelerle işime son verilmiştir. Sayın Milletvekilinin işime son verişiyle ilgili ayrıntılı bahaneler ileri sürmesine rağmen ben aynı dili kullanmak istemiyorum. Şöyle ki; Sayın Milletvekilinin bilgisi ve talimatları dışında bir faaliyetin içinde bulunmam, kendisine ve çalışmalarına zarar verecek herhangi bir girişim içinde olmam söz konusu değildir. Bugüne kadar verdiği bütün işleri zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirmeye özen gösterdim. Kendisine karşı saygısızlık içeren ve güven zedeleyici hiçbir davranışta bulunmadım. İşten çıkarılmama gerekçe olarak gösterdiği konularda bir hatamın olmadığını, beni haksız gerekçelerle işten çıkarttığını Sayın Vekilimizin bizzat kendisine söyledim. İşten çıkarılma sürecim bankoda çalışma arkadaşlarımın da bulunduğu bir ortamda şiddete varan bir şekilde olmuştur. Bir yılı aşkın süredir hizmet verdiğim bir milletvekili tarafından böyle bir muameleye maruz bırakılmak beni derinden yaralamıştır. Her ne olursa olsun din adamı kimliği taşıyan bir milletvekilinden hiç beklemediğim tarzda haksız muameleye maruz kalarak ve de haksız gerekçelerle işime son verildiği için üzgünüm." Toplumsal Haıza |
All times are GMT +3. The time now is 01:51. |