Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Genel Sporlar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=164)
-   -   Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye 23 sayı fark! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=16714)

ibrahim44 12-23-2007 16:40

Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye 23 sayı fark!

http://www.karakartal.com/images/hab...jk001_2312.jpg

F.Bahçe'ye 23 sayı fark!

Beko Basketbol Ligi'nde haftanın en önemli maçında Beşiktaş Cola Turka, F.Bahçe Ülker'i 84-61 gibi farklı bir skorla yenerek derbide gülen taraf oldu.

Akatlar Spor Salonu'nda oynanan maçta rakibine maç boyunca ezici bir üstünlük sağlayan siyah-beyazlılarda en skorer isim 27 sayı üreten Preston Shumbert olurken, Sandro Nicevic 18 sayı, 7 ribaunt ve Kaya Peker de 15 sayı, 10 ribauntla oynadı. Konuk takım F.Bahçe Ülker'de ise Willie Solomon 15 sayı, Mirsad Türkcan 13 sayı, 8 ribaunt kaydetti.

Kaynak: Karakartal.com

Beritan 12-23-2007 17:42

ay tebrikler....

Scorpio 12-26-2007 00:45

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
ay tebrikler....

Yorum yazmasan sasardim zaten.Bak Ammar burasi bir taraftar sitesi,yada Anti-Fenerbahce sitesi degil.Burasi siyasi bir forum.Provakatifligini baska yerde yap lutfen.Ayrica Fenerbahce bolumunde tahrik edici yazilarda var.Fenerbahceli arkadaslarda sana cevap yazinca masum rolu oynuyorsun.Yaptigin cok ayip ayrica bolum yetkilisisin.Biraz daha dikkat olman gerekir.Duzelmen icin dua edicem.

loneliness 12-26-2007 00:48

Alıntı:

Scorpio Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ay tebrikler....

Yorum yazmasan sasardim zaten.Bak Ammar burasi bir taraftar sitesi,yada Anti-Fenerbahce sitesi degil.Burasi siyasi bir forum.Provakatifligini baska yerde yap lutfen.Ayrica Fenerbahce bolumunde tahrik edici yazilarda var.Fenerbahceli arkadaslarda sana cevap yazinca masum rolu oynuyorsun.Yaptigin cok ayip ayrica bolum yetkilisisin.Biraz daha dikkat olman gerekir.Duzelmen icin dua edicem.

Çok şahane bir yorum gülecem tutmayın beni :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D >:( >:( >:( >:( >:(

Helal KARTAL

ŞAMPİYON GALATASARAY

selahattin_ay 12-26-2007 00:55

bu konu besiktas bolumunde de var ibrahim kardesim macin tamamini izledim cok guzel olmus :)
ozellikle de shumpert manyak ya
spiker diyor ki
besiktasin her attigi giriyor fener ne yapsin :D

subcomandante 12-26-2007 00:57

ergin hoca farkı...

Beritan 12-26-2007 01:23

Alıntı:

Scorpio Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ay tebrikler....

ye terbiyeni, takın demekten başka bişey demiyicem

ibrahim44 12-26-2007 18:51

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
bu konu besiktas bolumunde de var ibrahim kardesim macin tamamini izledim cok guzel olmus :)
spiker diyor ki

evet bende gördüm bjk bölümünde ama ben daha önce açmıştım :)

shumpert mükemmeldi bjk nin 11 tane üçlüğü vardı 7 si shumpert ;D

Parantez 01-02-2008 21:00

Alıntı:

ibrahim44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
spiker diyor ki

evet bende gördüm bjk bölümünde ama ben daha önce açmıştım :)

shumpert mükemmeldi bjk nin 11 tane üçlüğü vardı 7 si shumpert ;D

süper süper süper

Onlybullet34 01-04-2008 16:44

2.yarıda Sizde ,6s'de bizim sahaya gelicek.Biraz daha sevinin yazık size ihtiyacınız var böyle sevinçlere.

All times are GMT +3. The time now is 04:45.