Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Selamun aleyküm değerli arkadaşlar (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=169531)

yolcumustafa 06-10-2013 05:44

Selamun aleyküm değerli arkadaşlar

Adım mustafa bir çok pisliğin yer aldığı bu dünyada Allah ve islamı savunan tüm kardeşlerime selam ve sevgilerimle. Unutmayın herşey yalan tek gerçek bizi yaratan ve kendisine kulluk etmemizi emreden Allahtır.

Bu yalan dünyada islama karşı cephe alan ahlaksızlarla mutlaka savaş içinde olmalıyız. Bir webmaster olarak bunun çabası içerisindeyim sizleride islamın yücelmesi Cennet vatanın müslüman nesillerin çoğalması için emek vermeye davet ederim.

Tüm kardeşlerime sevgiler sunarım.

_SoN_ 06-10-2013 12:28

a.selam hoşgeldiniz..

Gönülden 06-10-2013 18:38

Aleykümselam hoş sefa geldiniz...
Daimi olmanız temennisiyle

Katade 06-11-2013 05:32

Aleykümselam Hoşgeldiniz

Ertuğrul ÖZGÜL 06-11-2013 05:45

Aleykümselam hoşgeldiniz...

hakannitto 06-11-2013 07:50

SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR öncelikle belirteyim ben çok çiçeği burnunda bir AKP liyim 2 gün önceye kadar çok koyu bir milliyetçiydim ama pasif siyaset uygulayan ve icraat yerine sadece konuşan ve onuda doğru dürüst beceremeyen bir partiyi desteklemekten çok sıkıldım artık kendi kendimi kandırmayıp sizlerle bu ülkeyi dahada ileriye götürmek için elimden geleni yapacağım

_SoN_ 06-11-2013 12:12

Alıntı:

hakannitto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1037373)
SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR öncelikle belirteyim ben çok çiçeği burnunda bir AKP liyim 2 gün önceye kadar çok koyu bir milliyetçiydim ama pasif siyaset uygulayan ve icraat yerine sadece konuşan ve onuda doğru dürüst beceremeyen bir partiyi desteklemekten çok sıkıldım artık kendi kendimi kandırmayıp sizlerle bu ülkeyi dahada ileriye götürmek için elimden geleni yapacağım

sizde hoşgeldiniz forumumuza .

zülcenaheyn 06-11-2013 12:21

ve aleyküm selam

ilhan32 06-25-2013 22:42

Alıntı:

yolcumustafa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1037351)
Adım mustafa bir çok pisliğin yer aldığı bu dünyada Allah ve islamı savunan tüm kardeşlerime selam ve sevgilerimle. Unutmayın herşey yalan tek gerçek bizi yaratan ve kendisine kulluk etmemizi emreden Allahtır.

Bu yalan dünyada islama karşı cephe alan ahlaksızlarla mutlaka savaş içinde olmalıyız. Bir webmaster olarak bunun çabası içerisindeyim sizleride islamın yücelmesi Cennet vatanın müslüman nesillerin çoğalması için emek vermeye davet ederim.

Tüm kardeşlerime sevgiler sunarım.

Hoşgeldiniz. Sizi donanımhaber forumda görmüştüm :)

Burak Al 06-27-2013 13:49

Selamin Aleyküm Arkadaslar,

benim Adim Burak, almanyadan katiliyorum, nevsehirliyim.
Ilk defa bir Foruma katildim icin bana yardim edebilcek arkadas var mi diye sorcaktim?

Allaha emanet olun!

All times are GMT +3. The time now is 23:14.