Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 1042200)
Hiç de güzel mizah yapamamış. Karikatürdeki öğrenci, kopyayı kendi isteğiyle hazırlıyor; AK Parti'nin imzalamış olduğu Milli Güvenlik Kurulu (MGK) kararı ise, 10. Cumhurbaşkanı sözde tarafsız özde solcu Ahmet Necdet Sezer'in ve cuntacı oldukları daha sonra mahkeme kararıyla kesinleşmiş olan generallerin zoruyla imzalandı.
AK Parti ne yapsaydı? 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in ve cuntacı generallerin zorlamaları karşısında MGK'da kavga mı çıkarsaydı? Ülke, sonu iç savaşa kadar gidebilecek büyük bir gerilime mi girseydi? AK Parti'nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sembol lideri olan AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konulardaki genel tavrı doğru olan tavırdır ve o tavır da şudur: Gerekirse biz bedel öderiz; ama milletimize bedel ödetmeyiz inşaallah.
|
Hayır hocam alakası yok. O yıllarda pekala YAŞ kararlarında başbakan hiç çekinmeden ŞERH koyuyordu. Samimi olsa idi o günde bunu yapabilirdi.
Bugün yine belgeler çıktı. 2012-2013 yılı belgeleri. Bunların izahı yok. İşte bu yüzden karikatür çok anlamlı.
Şu sayfada mizah açsından çok paylaşım yaptım. Ve bizzat kendi çalışmalarım. Ben hakaret etmeden bazen Tİ ye alarak bunları yaptım.
Hatta bir kısmını sizlerde beğenmişsiniz. Yorum yapmışsınız.
|