![]() |
Oral Çalışlar: 17 Aralık 2013 Operasyonu AK Parti Hükümeti'ne Karşı DarbeGirişimidir
Oral Çalışlar: Bu bir darbe girişimidir
http://img513.imageshack.us/img513/1473/mixo.jpg Gazeteci yazar Oral Çalışlar, 17 Aralık'ta başlayan ve bugün devam eden siyaset karşıtı operasyonlar için "28 Şubat darbesinden daha tehlikeli bir darbe girişimidir." dedi. Radikal gazetesi yazarı Oral Çalışlar, savcı talimatlı derin operasyonlar için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çalışlar, CHP'ye oy verdiğini ama bu girişim karşısında herkesin net olmasını gerektiğini söyledi. Habertürk TV'ye konuşan Çalışlar, yapılanların darbe girişimi olduğunu ve siyasi iradenin yanında durulması gerektiğini söyledi. "28 Şubat'tan daha tehlikeli darbe" AK Parti Hükümeti'nin demokrasi konusunda eksiklikleri olduğunu, ama şu anda bunun zamanı olmadığı ve bütün hesapların bir kenara bırakılıp millî iradeye sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Oral Çalışlar, "Bu bir darbe girişimidir. Hatta 28 Şubat darbesinden daha tehlikeli bir darbe girişimidir. Ben oyumu muhalefet partisine veriyorum; ama bu yapılan bir darbe girişimi. Herkesin net olması gerekiyor." diye konuştu. Kaynak Haber 7 25.12.2013 |
|
|
Bu darbe muhabbetleri artık tutmuyor
İnsanlar şerbetlendi sanırım |
Alıntı:
Ne kadar reddedersen reddet, 3 farklı soruşturmanın hepsi sanki tek 1 soruşturmaymış gibi algılattırmaya çalışılıp tek bir operasyon altında birleştirilerek ve böylelikle kamuoyunda, AK Parti yolsuzluk yapıyor algısı oluşturmaya çalışılarak yapılan operasyon, direkt olarak AK Parti'yi bitirmeye yönelik bir operasyondur. 17 Aralık 2013 sözde yolsuzluk özde AK Parti'yi bitirme operasyonunun AK Parti Hükümeti'ne yönelik bir darbe girişimi olduğunu, son genel seçimde CHP'ye oy vermiş olan ve 30 Mart 2014 Yerel Seçiminde de büyük ihtimalle AK Parti'ye değil, BDP'ye ya da HDP'ye oy verecek olan solcu Oral Çalışlar da söylüyor.http://img835.imageshack.us/img835/7...nzirsmiley.gif |
kesinlikle katılıyorum. bu apaçık darbedir. aksini iddia eden darbe tarafındadır
|
Allah düşmanı kâfirler, Türkiye'de İslami hareketleri budamak ve ellerinden gelirse İslamiyet'i yasaklamak ve Müslüman Türk Milleti'ni gâvurlaştırmak için 5. darbeyi yapmaya çalışıyorlar. AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın son kitabı "Beşinci Darbe", Gezi Kalkışması olayları başlamadan birkaç gün önce yayınlandı. Demek ki küffarın muhtemel saldırısını daha önceden tahmin edenler olmuş.
Küffar; 31 Mayıs 2013 Gezi Kalkışması'yla olsun, 17 Aralık 2013 AK Parti'yi Bitirme Operasyonu'yla olsun, muhtemelen yapılacak başka saldırılarla olsun, Müslümanların hükümeti AK Parti'yi, dindarların hükümeti AK Parti'yi iktidardan düşürmeye çalışıyor. Müslüman Türk Milleti'ni, bütün Müslümanları, küffarın bu alçakça saldırılarına karşı direnmeye çağırıyorum. |
All times are GMT +3. The time now is 15:47. |