![]() |
Selamın Aleyküm AKGENÇLERRRR :) :) :)
Selamın Aleyküm öncelikle herkese arkadaşlar . Ben daha dün akparti gençlik kollarına üye olup kısa sürede mahalle teşkilatı başkanı oldum .Değerli bir abim sayesinde ve ortak projelerimizle çalışmalarımızı hızlı sürdürmekteyiz .Sizde Kocaeli / Gebze Ak parti gençlik kollarında görev almak isterseniz özelden kesinlikle bana mesaj atmanızı tavsiye ederim .Teşekürler herkese iyi forum ve iyi çalışmalar dilerim :) :) :gül:
|
Hoşgeldin diyen kişileri beklemede :)
|
Aleykümselam... Aramıza hoşgeldiniz... daim olursunuz inşallah :)
|
Hoşbulduk iyi çalışmalarla daim ve kalıcı olcağımızdan şüpheniz olmasın .Teşekürler iyi çalışmalar :)
|
Aramıza hoşgeldin doğukankaya, üyeliğin hayrlara vesile olsun.
Çok hızlı bir şekilde beldende çalışmalara başlamışsın, hatta hızını alamayıp buradada forumları silip süpürmüşsün bir akşamda :) Alıntı:
|
Hoşgeldin doğukan bana ilk mahalle teşkilatı çalışmalarımı hatırlattın heyecanın ile.
O heyecan bizde hiç bitmedi ve azalmadı.Sendede böyle olmasını temenni ederim. Birde selamın değilde 'selamun' yazsaydın iyi olacaktı :) Hoşgeldin daimi ol tamam mı ? :) |
Gerçekten hepinize çok teşekkür ederim .Hepiniz alnı ak tertemiz abilerim kardeşlerimsiniz.Bu çatı altında birşeyler yapabiliyorsak ne mutlu bizlere . . . :)
|
Selamun aleykum arkadaslar ben ak partiye uye olmak istiyorum nerden ve nasil basvura bilirim bana bilgi verebilirmisiniz
|
Bulunduğunuz il yada ilçe merkezine giderek kimliğinizle üye olabilirsiniz
|
Hoş geldin kardeşim.Daimi olman dileğiyle...
|
All times are GMT +3. The time now is 16:44. |