Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Ergenekonda TUTUKLU kalmadı, herkes serbset! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=172615)

manifesto 03-10-2014 20:11

Ergenekonda TUTUKLU kalmadı, herkes serbset!

Katilleri serbest bıraktınız
Gözünüz AYDIN
Sonunda başardınız!
Alparslan Arslan
Yalçın Küçük
Tuncay Özkan
Dursun Çiçek
Sedat Peker
ve diğerleri
Hepsi serbest
Millete bu ihaneti izah edemezsiniz!

Cihannur 03-10-2014 20:23

Ergenekon davasında yerel mahkeme 5 Ağustos 2013 tarihinde karar almış ve pek çok sanık hakkında mahkûmiyet kararı vermiştir. Ergenekon davasında gerekçeli karar yazım aşamasındadır ve gerekçeli karar açıklandıktan sonra Yargıtay aşaması başlayacaktır.

manifesto 03-10-2014 20:27

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1048177)
Ergenekon davasında yerel mahkeme 5 Ağustos 2013 tarihinde karar almış ve pek çok sanık hakkında mahkûmiyet kararı vermiştir. Ergenekon davasında gerekçeli karar yazım aşamasındadır ve gerekçeli karar açıklandıktan sonra Yargıtay aşaması başlayacaktır.

bu öyle bir pislik ki
örtmeye gücünüz yetmez

manifesto 03-10-2014 20:28

bir apo kaldı
onu da tahliye edin bence

fetö 03-10-2014 20:35

Alıntı:

manifesto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1048179)
bir apo kaldı
onu da tahliye edin bence

Arkadaşlar şu adamı atar mısınız? Sayesinde rahat muhalefet edemiyorum, kendisiyle aynı konu altına yazınca örgütleri ile benzer düşüncelere sahipmişim gibi algılıyorum. Gerçi benim duruşum belli de bunlar yarın birgün yine döner o zaman rahata ererim, tabi siz acıma kısa yoldan bir son verirseniz çok mutlu olurum ;D

manifesto 03-10-2014 20:36

Önce ki gün
AKEPE'nin çıkardığı yasa ile
Üç kişinin boğazını kesenler tahliye edildi
Bugün Datıştay baskınında üç kişiyi katleden katil tahliye edildi
Bu düpedüz İHANET!

akp ve erdoğan kendini kurtarmak için ülkeyi bitirmiştir
Geçmiş olsun

Cihannur 03-10-2014 20:46

Alıntı:

manifesto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1048181)
Üç kişinin boğazını kesenler tahliye edildi

Tahliye edilmiş olan o 3 kişinin bileklerine elektronik kelepçe takıldı.

manifesto 03-10-2014 21:47

Doğu Perinçek'de tahliye oldu
Darbeciler ve CHP dört köşe

Bu tahliyeler hükümete karşı kullanılmak üzere ses kayırlarının ve seks kasetlerinin kimlerin elinde olduğunu da açıkça göstermiş oldu.

ergenekon hükümeti teslim aldı

Özgür Suriye 03-10-2014 22:03

haşhaşi manifesto hiç ağlaşma bu tahliyelerin de , mağduriyetlerin de sorumlusu sizsiniz!..

sizin de bildiğiniz gibi ergenekon davası gülen örgütüne mensup hakim ve savcılarca yürütülmekteydi.

gülen örgütünün derdi hak hukuk olsaydı, bu davayı 5 senede çoktan bitirirdi. Ve gerekçeli kararını da açıklardı.

ama amaç uzun tutukluluklarla insanları korkutmak ve baskılamak.

gülen örgütüne muhalif ve tehdit olarak görükleri insanları sahte veya gerçek delillerle içeri tıkıp senelerce tutuklu tutmak amaç..

aihm'e göre de azami tutukluluk süresi 5 sene. yani bir davayı beş senede bitiremezsen bu adamların çıkacağı belli bir şey.

eğer gülen örgütüne mensup savcı ve hakimler şimdiye kadar bu insanları adam gibi yargılayıp suçlu olana ceza olmayana beraat verseydi durum böyle olmazdı.

ama bunlar 5 senedir bir davayı bitirememişler.

yazıklar olsun..

üniversite sınavında iyi puan alınca gülen'ci dershanedeki hocamız bunun için mi bana illa hukuk yazmam için baskı yapmıştı?

Özgür Suriye 03-10-2014 22:12

Feto 4 ay önce şöyle demişti: ''elimde olsa darbe tutuklularını serbest bırakırım.''

bu sözün ardından kısa bir süre sonra 28 şubat davasındaki bütün tutuklu sanıklar serbest bırakıldı.

bugün de ergenekon sanıkları salınıyor.

fetullah gülen: ''yaşlı başlı adamlar böyle orada hesap verince ciğerim yanıyor benim. Elimde bir imkan olsa ben onların hepsine ‘serbestsiniz’ derim.''

http://www.radikal.com.tr/turkiye/fe...sozler-1161041

All times are GMT +3. The time now is 17:45.