Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   KATİL TERÖRİST İsrail yönetimini protesto ediyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=173803)

Menderesay 07-18-2014 03:17

KATİL TERÖRİST İsrail yönetimini protesto ediyorum

Katil terörist İsrail yönetimini protesto ediyoruz.Dualarimiz Filistinli insanlarımız için inş Rabbim teröristleri katilleri helak etsin

redyellow 07-18-2014 17:18

Katil israili de, onların yandaşlarına da protesto ediyorum.

Ayrıca israil ile bütün ilişkileri kesemeyen:

İsrail terör devletiyle bütün ekonomik ilişkileri kesemeyen:

İsrail terör örgütünün elçisini kovamayan;

AKP İKTİDARINI DA PROTESTO EDİYORUM.

Yazıklar olsun.

Menderesay 07-18-2014 19:56

arkadaşım bende bu dar anlayışı protesto ediyorum yavaş yavaş olacak yıllardır sürdürülmekte olan bir ilişki var her ne kadar iktidar olsa bile herşeyin iktidarın insiyatifinde değil
Statüko var lobiler var
ins zamanla tüm ilişkiler kopartılacak

CaglarSert 07-18-2014 21:20

AKP yönetimi geldiğinden beri Türkiye İsrail'i ekonomik ve askeri açıdan desteklemiştir. AKP, ABD'nin kuklası oldugu için İsrail'i her zaman destekler. Sahne önünde avanakları kandırmak için one minute denir, gösteriler yapılır. Kısa süre sonra İsrail'i korumak için füze kalkanları inşa edilir, ihracat artar vs vs.

Sizin bu konuyu çözebilmeniz için içimizdeki asıl düşmanın AKP oldugunu, dış ülkelerin asıl dostunun Tayyip oldugunu, Tayyibin kendi iktidarını korumak için ABD ve İSRAİL ile kanka oldugunu gormeniz lazım ki...

umut yok sanırım

Ekinoks 07-18-2014 22:33

Alıntı:

CaglarSert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1052112)
AKP yönetimi geldiğinden beri Türkiye İsrail'i ekonomik ve askeri açıdan desteklemiştir. AKP, ABD'nin kuklası oldugu için İsrail'i her zaman destekler. Sahne önünde avanakları kandırmak için one minute denir, gösteriler yapılır. Kısa süre sonra İsrail'i korumak için füze kalkanları inşa edilir, ihracat artar vs vs.

Sizin bu konuyu çözebilmeniz için içimizdeki asıl düşmanın AKP oldugunu, dış ülkelerin asıl dostunun Tayyip oldugunu, Tayyibin kendi iktidarını korumak için ABD ve İSRAİL ile kanka oldugunu gormeniz lazım ki...

umut yok sanırım

Üslubun bozuk fakat yinede haklısın, diyanet işleri başkanı olacak şahıs daha dün ülkenin %90 ı Müslüman diye bağırıyordu. Büyük Türkiye yanıbaşındaki şahsiyetsiz israile sadece katil demekle yetiniyor. Kafir ronaldo kadar olamadık.

Facebook,ariel,renault kullanmaya devam

Menderesay 07-21-2014 05:23

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1052114)
Üslubun bozuk fakat yinede haklısın, diyanet işleri başkanı olacak şahıs daha dün ülkenin %90 ı Müslüman diye bağırıyordu. Büyük Türkiye yanıbaşındaki şahsiyetsiz israile sadece katil demekle yetiniyor. Kafir ronaldo kadar olamadık.

facebook kullanmayın diyorsunda ustam alternatifi yok
yıllar önce kendi sosyal ağımızı açalım dedik konum var ama biz sadece laf söylüyoruz icraat yok haklısın

jean valjean 12-13-2014 22:27

İnsanların kafir olup olmaması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ?

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1052114)

All times are GMT +3. The time now is 21:39.