Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Bu sezon Turkcell Süper Lig'de kim şampiyon olur ? .... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17877)

Gölge 01-09-2008 19:09

Bu sezon Turkcell Süper Lig'de kim şampiyon olur ? ....

Sıralama puan durumuna göre yapılmıştır oylarınızı ve yorumlarınızı kardeş kardeş kavga etmeden centilmenlik ortamı içerisinde bekliyorum ....

Muhabbetle kalın dostlar ....

minegül 01-14-2008 14:11

Belki yine kıvranacak lig sonuna kadar ama bence yine de [size=10pt]GALATASARAY[/size] ŞAMPİYON OLACAK

Ak_Kelebek 01-14-2008 14:24

GALATASARAY Tabi ki takımım şampiyon olacak Allahın izniyle :) ;)

Ayşe_Berra 01-14-2008 14:29

Tabiki FenerBahçe

AkSa- 34 01-14-2008 14:47

kavgasız bir anket görüldümü takımlar konusunda!
anketten fbyi çıkarıp 17 takımı koysaydınz daha mantıklı fener hariç herkese şans verirdim herhalde ;)

kayısıkentli44 01-14-2008 14:59

tabiki GALATASARAY.....
SORULURMU BU YAA ÇOK AYIP 8)

kanlıoğlu 01-14-2008 15:05

kesinlikle cim bom bom

CeVHeR 01-14-2008 17:11

Şimdi istatistiki bilgilere bakarsak Sivasspor' un şampiyon olması gerekmekte ama ben pek ihtimal vermiyorum. İlk yarı istatistiklerine bakarsak, tüm spor otoriteleri tarafından kabul edilen bir durum var. Galatasaray, hakem hatalarıyla tam 8 puan kazandı. Fenerbahçe ve Beşiktaş ise, hakem hatalarıyla tam 6' şar puan kaybetti. normal şartlarda Galatasaray' ın şampiyonluk yarışından çoktan kopması gerekiyordu. Olsun alıştık artık. Adnan Polat' da başladı yine saat ayarı yaptırmaya. Kimden ne haber aldı acaba??? Ben yine de ne olursa olsun, herşeye ve herkese rağmen Fenerbahçe şampiyon olur diyorum...

Ak_Kelebek 01-14-2008 17:13

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi istatistiki bilgilere bakarsak Sivasspor' un şampiyon olması gerekmekte ama ben pek ihtimal vermiyorum. İlk yarı istatistiklerine bakarsak, tüm spor otoriteleri tarafından kabul edilen bir durum var. Galatasaray, hakem hatalarıyla tam 8 puan kazandı. Fenerbahçe ve Beşiktaş ise, hakem hatalarıyla tam 6' şar puan kaybetti. normal şartlarda Galatasaray' ın şampiyonluk yarışından çoktan kopması gerekiyordu. Olsun alıştık artık. Adnan Polat' da başladı yine saat ayarı yaptırmaya. Kimden ne haber aldı acaba??? Ben yine de ne olursa olsun, herşeye ve herkese rağmen Fenerbahçe şampiyon olur diyorum...

;D :D ;D yine de kendinizi avutun siz ;)

aksavaşçı 01-14-2008 17:15

tabikide fenerbahçe

All times are GMT +3. The time now is 18:09.