Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Karikatürler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=150)
-   -   sigaranın zararı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17931)

Feride 01-10-2008 15:15

sigaranın zararı

http://image.haber7.com/haber/86865.jpg

armut dibine düşermiş..

Necip Fazil 01-10-2008 15:28

sigaranın zararı

Bu alaycı tavırları gördükçe tekrar başlayasım geliyor ...

VesseLam

Feride 01-10-2008 15:36

sigaranın zararı

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Bu alaycı tavırları gördükçe tekrar başlayasım geliyor ...

VesseLam

ne münasebet. kimseyle alay edildiği yok.. sadece burada şaka yollu, bir çocuğun büyüklerine özendiği anlatılmış.

Necip Fazil 01-10-2008 15:38

sigaranın zararı

İnsanlar böyle şeyler ile, kişileri sigaradan soğuttuğunu zannederler ama kullanan kişiler böyle şeyler yüzünden iyice inat ediyor.

VesseLam

Feride 01-10-2008 15:42

sigaranın zararı

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
İnsanlar böyle şeyler ile, kişileri sigaradan soğuttuğunu zannederler ama kullanan kişiler böyle şeyler yüzünden iyice inat ediyor.

VesseLam

sigara içenleri pek analiz etmedim derinlemesine. ama şunu biliyorum ki, sigara içenlerin sanırım bir dokunulmazlığı olmalı ki, o kişilere, sigarayı bırak o zararlıdır ya da herhangi bir şekilde sigaranın zararlarını anlatırsan hep ters tepki olur diyorlar. genel itibarla bu şekilde düşünüyorum. yani bir karikatürden bile böyle değişik bir mana çıkarmanıza şaşırdım doğrusu. ama tabi sizin düşünceniz..

Necip Fazil 01-10-2008 15:44

sigaranın zararı

Bu sadece benim düşüncem değil, buna emin olabilirsiniz. İnsanların nekadar üzerine giderseniz okadar kötü sonuçlar alırsınız.

Neyse, biz düşüncelerimizi söylemiş olduk.

VesseLam

ümitli_bekleyis 01-10-2008 16:06

sigaranın zararı

Karikatür çocukların üzerindeki etkiyi güzel anlatmış.Teşekkürler Feride ;)

Bir konuda var ki ; çok yakın bir tanıdığımda sigara içiyordu.Hem de bir günde çok fazla.Üzlüyordum bu haline.Ve ikaz ediyordum.Baktım ki ben ikaz ettikçe o inada bindirdi.Artık birşey dememeye başladım.Ve baktım ki 2 hafta sonra kendiliğinden bıraktı ve artık hiç kullanmıyor.Ayrıca kullanılmayacak kadar berbat olduğu kanısına kendisi vardı.Böylesi daha iyi ve kökten çözüm bence ..Çok konuştum yine.Helal edin . :-\ :-[

Feride 01-10-2008 16:13

sigaranın zararı

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Karikatür çocukların üzerindeki etkiyi güzel anlatmış.Teşekkürler Feride ;)

Bir konuda var ki ; çok yakın bir tanıdığımda sigara içiyordu.Hem de bir günde çok fazla.Üzlüyordum bu haline.Ve ikaz ediyordum.Baktım ki ben ikaz ettikçe o inada bindirdi.Artık birşey dememeye başladım.Ve baktım ki 2 hafta sonra kendiliğinden bıraktı ve artık hiç kullanmıyor.Ayrıca kullanılmayacak kadar berbat olduğu kanısına kendisi vardı.Böylesi daha iyi ve kökten çözüm bence ..Çok konuştum yine.Helal edin . :-\ :-[

saol canım. estğ ne çok konuşması gayet güzel ifade ettin.demek ki ikaz etmelerin de onun bilinç altında bir etki uyandırmış ki, o da kendi kendiyle kalınca bırakma kararı almış. yani tamamen ilgisiz olup, onları kendi hallerine bırakmak, hiç bir şey söylememek, uyarmamak bence çözüm değil. sigara içenleri, onların halet-i ruhiyelerini anlamak çok zor :) Allah yardım etsin hem uyaranlara hem de uyarılanlara..

ASLAN MASHADOV 01-10-2008 18:28

sigaranın zararı

paylaşım için sağolun fakat ben şimdi sigaranın 3 adet faydasını belirteceğim ;)

1-gece evinize hırsız giremez,öksürmekten gece uyuyamazsınız
2-yaşlanmazsın,çünkü genç yaşta hayatınızı kaybetme ihtimali var
3-köpekler size saldıramaz,çünkü elinize erken yaşta koltuk deyneklerini alma ihtimaliniz var...

Not:burada yazdıklarım forum içinde çok daha önceden paylaşıldı ama tekrar hatırlatmak istedim :)

aksavaşçı 01-10-2008 18:33

sigaranın zararı

:D :D :D

All times are GMT +3. The time now is 07:39.