Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   ak gençlikk burayaaaa (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=18607)

esat 01-19-2008 20:36

ak gençlikk burayaaaa

arkadaşlar ben akp nin gençlik kollarına üye olmayı düşünüyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum 16 yaşındayım yaşımın bir engeli olailir mi olmazsa nasıl gençlik kollarına üye olurum açıklaya biliriseniz çok sevinirimmm e-mail adresime mesaj atabilir burda cevap yaza bilir veya msn de konuşa biliriz Ney Ney Ney

sumeyra_tonkal 01-19-2008 20:41

ak gençlikk burayaaaa

hııım ::) ilk önce AK PARTİ yazmayı öğrenmelisin sonrası çorap söküğü gibi gelir. ;)

Necip Fazil 01-19-2008 21:00

ak gençlikk burayaaaa

Forum içerisinde MSN vermek yasaktır. Dikkatli olalım.

VesseLam

parabol 01-20-2008 11:09

ak gençlikk burayaaaa

Alıntı:

esat Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben akp nin gençlik kollarına üye olmayı düşünüyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum 16 yaşındayım yaşımın bir engeli olailir mi olmazsa nasıl gençlik kollarına üye olurum açıklaya biliriseniz çok sevinirimmm e-mail adresime mesaj atabilir burda cevap yaza bilir veya msn de konuşa biliriz Ney Ney Ney

18 yas sınırı var. Ama ılce bınasına gıdersen zaten onlar senı gerı cevırmez daha saglıklı bılgı almıs olursun...

esat 01-20-2008 22:39

ak gençlikk burayaaaa

ya parabol arkadaşımız ben bişey diycektim ben gençlik kollarına üye olduğumda bvana bir yararı olur mu bunu merak ediyorum yoksa gençlike üye mi olmuş olurum

Feyza 01-20-2008 22:49

ak gençlikk burayaaaa

Alıntı:

ya parabol arkadaşımız ben bişey diycektim ben gençlik kollarına üye olduğumda bvana bir yararı olur mu bunu merak ediyorum yoksa gençlike üye mi olmuş olurum

Maddi anlamda bir yarardan bahsediyorsanız olmaz, :) manevi anlamda çok getirisi vardır, öncelikle kendinizi iyi hissetmenizi sağlar, Ülkeniz için faydalı işler yapmak yada yapanlara destek olmanın büyük bir manevi hazzı vardır.
Ayrıca sosyal olarak kendinizi geliştirmenizi sağlar, İnsanlara yardımcı olabilir onların sorunları ile ilgilenip yardım etmeye çalışabilirsiniz.
Hergün farklı bir hikaye ile karşılaşıp kendi hayatınız için dersler çıkarabilirsiniz.
Yeni arkadaşlıklar, Yeni insanlar, heyecanı hiç bitmeyen programlar,
Aslında anlatılmaz yaşanır ya ::) Teşkilatçılık başka birşeydir ;)

Ersel ERDOĞAN 01-28-2008 19:56

ak gençlikk burayaaaa

Alıntı:

feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Maddi anlamda bir yarardan bahsediyorsanız olmaz, :) manevi anlamda çok getirisi vardır, öncelikle kendinizi iyi hissetmenizi sağlar, Ülkeniz için faydalı işler yapmak yada yapanlara destek olmanın büyük bir manevi hazzı vardır.
Ayrıca sosyal olarak kendinizi geliştirmenizi sağlar, İnsanlara yardımcı olabilir onların sorunları ile ilgilenip yardım etmeye çalışabilirsiniz.
Hergün farklı bir hikaye ile karşılaşıp kendi hayatınız için dersler çıkarabilirsiniz.
Yeni arkadaşlıklar, Yeni insanlar, heyecanı hiç bitmeyen programlar,
Aslında anlatılmaz yaşanır ya ::) Teşkilatçılık başka birşeydir ;)

bu cevabı sadece Alkışlarım :P

All times are GMT +3. The time now is 14:37.