Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Faydalı Linkler - Site Tanıtımları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=199)
-   -   www.dilezik.com DİLİMİZİN ALTINDAKİ BAKLAYI ÇIKARIYORUZ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=18963)

Mu-Alim 01-25-2008 16:49

www.dilezik.com DİLİMİZİN ALTINDAKİ BAKLAYI ÇIKARIYORUZ!

Üç arkadaş birlikte hazırladığımız yeni forum sitemiz www.dilezik.com da

* Türkçe ve Türk Yazını hakkında,
* İngilizce ile ilgili
* Türkçemizin yozlaşması hakkında
* Şiirler, romanlar, destanlar vs hakkında
* Güncel olaylar, haberler, gelişmeler hakkında

aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Ayrıca Çeviri Merkezi'nde de her türlü çeviri yapılmaktadır.

Tüm Akpartilileri bekliyoruz.

www.dilezik.com

Saygılar...

azize 01-25-2008 16:55

şöyle bi turladım da ..güsel site yalnız..benim ingilizcem yok (((: faydası olur mu _? :) emeğinize sağlık yine de..

parabol 01-25-2008 16:58

Harika bir calışma...Gerçekten çok güzel ve faydalı bir site..Mutlaka ziyaret edin hatta üye olun hatta aktif bir üye olun arkadaşlar...

Mu-Alim 01-25-2008 16:59

Alıntı:

azize Nickli Üyeden Alıntı
şöyle bi turladım da ..güsel site yalnız..benim ingilizcem yok (((: faydası olur mu _? :) emeğinize sağlık yine de..

Üstadım İngilizce bölümümüzde İngilizce konuşuyoruz diye bir başlık var, oraya çat pat bir şeyler yazsanız dahi bir gelişme gösterirsiniz. Yok o da olmadı özel bir bölüm açabiliriz İngilizce Öğreniyoruz diye.Siz gelin hele ;)

parabol 01-25-2008 17:00

Alıntı:

zaten amaç türkçenin yozlaşmasına karsı çıkmak bunun ıcın bırseyler yapmak ingilizce sadece bir alt baslık...hatta benım hıc ugramaya yeltenmedıgım bır alt baslık ;D

Mu-Alim 01-25-2008 17:03

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

zaten amaç türkçenin yozlaşmasına karsı çıkmak bunun ıcın bırseyler yapmak ingilizce sadece bir alt baslık...hatta benım hıc ugramaya yeltenmedıgım bır alt baslık ;D

İşte DİLeyenin DİLediğini bulabilmesi için hazırlanmış DİL içerikli DİLEZİK bir site bizimki (:

Yavuz_ErTürk 01-25-2008 17:04

Allah hayırlı uğurlu etsin. Ancak içerimde ki şaşkınlığı bura da paylaşmak isterim. Neden böyle bir foruma gerek duyuldu? O forumda ki içerikler burada paylaşılsa daha güzel olmaz mıydı ?

laterna68 01-25-2008 17:18

Hayırlı olsun...
Edebiyat diyarını terk-i diyar mı eylediniz?

Mu-Alim 01-25-2008 17:20

Alıntı:

yavuz_niksar Nickli Üyeden Alıntı
Allah hayırlı uğurlu etsin. Ancak içerimde ki şaşkınlığı bura da paylaşmak isterim. Neden böyle bir foruma gerek duyuldu? O forumda ki içerikler burada paylaşılsa daha güzel olmaz mıydı ?

Bu forumun kaldıracağı kadar gereğini yapıyoruz zaten üstadım. Ama o forumda tek içerik DİL.Burada ise bütün yoğunluğu DİL üzerine almamız doğru olmaz,çünkü buradaki amaç daha farklı.Ha dediğim gibi burada da kararında yapıyoruz.

Laterna68;

Edebiyat Diyarı'na ben zaten girmiyordum,biraz denetledim, hepsi o. Yeterli bir site değil bence.

azize 01-25-2008 17:23

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Üstadım İngilizce bölümümüzde İngilizce konuşuyoruz diye bir başlık var, oraya çat pat bir şeyler yazsanız dahi bir gelişme gösterirsiniz. Yok o da olmadı özel bir bölüm açabiliriz İngilizce Öğreniyoruz diye.Siz gelin hele ;)

eyvAllah... lakin ne üstadı _? :-[ :-[ :-[

All times are GMT +3. The time now is 02:58.