![]() |
insanı çıldırtan tesadüfler...
Insani Çıldırtan Tesadüfler 1 - Bir sey tamir ederken elin tamamen yaglandiginda burnun kaşinir. 2 - Yere düsürdügün bir bozuk para veya bir küçük vida ulasilmasi en zor yere yuvarlanir. 3 - İnsanlarin seni seyretme olasiligi düstügün komik durum ile dogru orantilidir. 4 - Yanlis numara çevirdiginde çevrilen numara kesinlikle mesgul degildir. 5 - Patronuna lastigin patladigi için geç kaldigini söylediginde ertesi gün lastigin gerçekten patlar. 6 - Girgir geçmeye basladigin anda patron kapida görünür. 7 - Sıkısık trafikte serit degistirdiginde, terk ettigin serit daha hizli akmaya baslar.(Bana cok oluyor ) 8 - Dusa girip islandiginda telefon çalar. 9 - Birileri ile karsilasma ihtimalin, görünmek istemedigin zaman en üst düzeydedir. 10 - Bir makinenin çalismadigini ispat etmen gerektiginde kesin çalisir. 11 - Kasintinin siddeti ulasma zorlugun ile dogru orantilidir. 12 - Sinemada siranin ortasinda oturanlar salona en son girerler. 13 - Üzerine yag-reçel sürülmüs bir ekmek kesinlikle en pahali haliya ve yüzüstü düser. 14 - Ayaginiza tam oturan bir ayakkabi kesinlikle magazadaki ayakkabilarin en çirkinidir. 15 - Herhangi bir seyi begendiginizde derhal üretimden kaldirilir |
1 - Bir sey tamir ederken elin tamamen yaglandiginda burnun kaşinir. 2 - Yere düsürdügün bir bozuk para veya bir küçük vida ulasilmasi en zor yere yuvarlanir. 4 - Yanlis numara çevirdiginde çevrilen numara kesinlikle mesgul degildir. 6 - Gırgır geçmeye basladigin anda patron kapida 8 - Dusa girip islandiginda telefon çalar. 9 - Birileri ile karsilasma ihtimalin, görünmek istemedigin zaman en üst düzeydedir. 10 - Bir makinenin çalismadigini ispat etmen gerektiginde kesin çalisir. 13 - Üzerine yag-reçel sürülmüs bir ekmek kesinlikle en pahali haliya ve yüzüstü düser. "(çikolatalı ballı veya reçelli ekmek direk yeni giydiğim giysime düşer çıldırırım)" 14 - Ayaginiza tam oturan bir ayakkabi kesinlikle magazadaki ayakkabilarin en çirkinidir. """(evet en rahatı mutlaka en çirkini oluyor ama ben sorumlıuluğu alıp en rahatsız ayakkabıyı alıyorum ;) )""" 15 - Herhangi bir seyi begendiginizde derhal üretimden kaldirilir """"(buda büyük bir gerçek ya karaborsa olur yada üretimden kalkar en kötü ihtimalle herkez almaya başlar ben direk vaz geçerim)""""" konu mükemmeldi özlem pek çoğunu yaşıyormuşum:) |
bunlar sadece birkaçı :D
|
süper bunla ya çoğu oluyoo :D
|
All times are GMT +3. The time now is 13:58. |