![]() |
BAŞBAKANI NİYE ÇOK SEVİYORUZ
EVET ARKADAŞLAR SİZECE BAŞBAKANA DUYULAN BU BÜYÜK SEVGİNİN KAYNAĞINI ARAŞTIRIYORUZ
LÜTFEN KATILIN |
SEVİYORUM ÇÜNKÜ KOLTUK SEVDASI YOK..
SEVİYORUM ÇÜNKÜ HALKI İÇİN ÇALIŞIYOR.. SEVİYORUM ÇÜNKÜ HİZMET AŞKI İNSANLARIN İNAÇLARINA GÖRE DEĞİŞMİYOR.. SEVİYORUM ÇÜNKÜ ÖZÜ SÖZÜ BİR.. SEVİYORUM ÇÜNKÜ DEĞERLİ OLDUĞUMU HİSSETTİRİYOR.. SEVİYORUM ÇÜNKÜ HAKKIMI SAVUNUYOR.. SEVİYORUM ÇÜNKÜ SIRALAYAMAYACAĞIM KADAR ÇOK NEDENİM VAR.. |
YAKIŞIKLILIĞNI SEVİYORUM GÜLER YÜZÜNÜ SEVİYORUM KONUŞMASINI SEVİYORUM TAVIRLARINI SEVİYORUM HASSASİYETİNİ SEVİYORUM ONUNHER HAREKETİNE BAYILIYORUM Bunların hepsi ve daha birçok neden .... ;) |
Herşeyden Önce Hemşehrim.Gururumuz!!!Duruşu,Liderliği,tavırları,y ürüyüşü,hatipliği,Mükemmel zekası...Canım başbakanım :)
|
seçenekler az olmuş yahuu ((:
|
b]YAKIŞIKLILIĞNI SEVİYORUM
GÜLER YÜZÜNÜ SEVİYORUM KONUŞMASINI SEVİYORUM TAVIRLARINI SEVİYORUM HASSASİYETİNİ SEVİYORUM ONUNHER HAREKETİNE BAYILIYORUM SAYMALA BİTMEYECEK BİR ÇOK GÜZEL SIFATI VAR BAŞBAKANIMIN SEÇENEKLER ÇOK AZ BU ARADA ;) [/b] |
Yaratılanı severim, Yaradandan ötürü ... dediği içindir belki ...
VesseLam |
ONUN HER HAREKETİNE BAYILIYORUM :D
|
Alıntı:
Anketteki maddeleri beğenmedim. Lütfen değiştirin. Dış görünüşü ile kimseye oy atılmaz merak etmeyin. Popstar gibi şeyler vardı geçen bir arkadaş bahsediyordu sanırım uzman, maddeler o tarz insanları çağrıştırıyor. Şekilci olmayalım. Başbakanımızın güzelliği içindedir, fark etmek için görmek gerek, görmek için bakmak gerek, bakmak için gözün önündekileri perdeleri kaldırmak gerek. Tüm hepsi içinde dürüst olmak gerek, tek gerçek dürüstlükte kendimize karşı takındımız dürüstlüktür. Kendimize karşı dürüst olmadan başkalarına karşı asla dürüst olamayız. Kendini bilmeyen nasıl söylediğinin doğru yanlış olduğunu bilip savunabilir ki? Savunur da dürüst olamaz o zaman. Konu dağıldı. Konu şekil olunca ben şekilden şekile giriyorum kusura bakmayın. Derin mevzuulara dalıyorum. Ben kendi içime döneyim ;D |
ya arkadaşlar ilginiz beni gerçekten sevindirdi inan bunu çok içtenlikle söylüyorum ama + da verseniz sevincime sevinç katarsınız :)
http://file:///C:/Documents%20and%20Settings/hamza/Desktop/animate3dproperties.html |
All times are GMT +3. The time now is 08:53. |