Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   AK Partinin nin basörtü calismasini basarili buluyormusunuz ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20107)

yildirimdelikanli 02-12-2008 18:47

AK Partinin nin basörtü calismasini basarili buluyormusunuz ?

anket sonucunu merakla bekliyorum

dildade 02-12-2008 18:48

akp nin basörtü calismasini basarili buluyormusunuz ?

bu konu daha önce açılmıştı.

hasantalha 02-12-2008 23:14

4.seçenek

dildade 02-12-2008 23:35

Alıntı:

hasantalha Nickli Üyeden Alıntı
4.seçenek

Hiç şaşırmadım :D

Yâren 02-12-2008 23:37

Alıntı:

4.seçenek

O "paşa paşa" atılan imzadan sonra en somut adım AK parti tarafından atılımış.. bunu bari habul et ;)

yildirimdelikanli 02-13-2008 00:50

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

4.seçenek

O "paşa paşa" atılan imzadan sonra en somut adım AK parti tarafından atılımış.. bunu bari habul et ;)

su chp lilerin atmis olduklari iftira kurutulali cok oldu, sen daha nerelerde kaldin be güzel kardesim.
28 subat öncesi atilan imzalarin, 26 maddeden olusup, hocanin o metni reddedip, 4 maddelik görüsme metnini imzaladigini,
ve o dört maddenin icerisinde, GÜVENLIK KURULUNDA GÖRÜSÜLDÜ ANCAK KABUL GÖRMEDI, ve katilanlarin buna sahitlik edindigine dair atilan imzalar oldugunu,
bir arastirma zahmetinde bulun, medyadan seni bu konuda aydinlatmasini beklem, bu iftiranin kaynagi onlar,
gercekler belgelerle defalarca sunuldu, amma görebilmek icin, cevabi beklemeyecek, arastirma
ruhundan uzak halkimizin halinden az olsun anlamis olup, arastirma zahmetinde bulunacaksin

MaU_95 02-13-2008 10:17

Alıntı:

hakikat gerçeği Nickli Üyeden Alıntı
Yasaktan başka birşey getirmeyecek.
Yasak kanunlaştı başka bir işe yaramadı
4 seçenek

Yasak zaten vardı. Nerde yaşıyorsunuz? Kanunlaşan serbestliktir, baş örtüsü olarak değil kıyafet özgürlüğü olarak anayasaya girmiştir.
Siz her yerde aynı saçma iddada bulunun. Biz de her yerde sizin saçmalığınızı düzeltelim.

Aynı soruyu soruyorum ama cevap alamıyorum. Buraya gelip yasak kanunlaştı diyen arkadaşlar söyleyin bakalım anayasa mahkemesinin yasakladığı bir şeyi nasıl kaldırırsınız?

Beritan 02-13-2008 12:30

bence sadece bi adım çünkü hangi genç bi insan başını gata bağlayışı bağlayıp sonrada dini savunuyorum derki ....ama hiç yoktan iyidir

yildirimdelikanli 02-13-2008 13:38

Alıntı:

alikece Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hakikat gerçeği Nickli Üyeden Alıntı
Yasaktan başka birşey getirmeyecek.
Yasak kanunlaştı başka bir işe yaramadı
4 seçenek

Yasak zaten vardı. Nerde yaşıyorsunuz? Kanunlaşan serbestliktir, baş örtüsü olarak değil kıyafet özgürlüğü olarak anayasaya girmiştir.
Siz her yerde aynı saçma iddada bulunun. Biz de her yerde sizin saçmalığınızı düzeltelim.

Aynı soruyu soruyorum ama cevap alamıyorum. Buraya gelip yasak kanunlaştı diyen arkadaşlar söyleyin bakalım anayasa mahkemesinin yasakladığı bir şeyi nasıl kaldırırsınız?

kanunu milletvekili cogunlugu ile degistirerek, bu kadar basit

kanunlasmasi serbestliktir diyorsunuz.

kardesim bugüne kadar, ilk okullarinda, liselerde, kamu alanlarinda yasa disi uygulanmis olan yasak, mesrulasmis olup,
anayasada yerini alarak uygulanmis olacak.
anyasa disi uygulanan yasak, anayasal olmus olacak, bu mu serbestlik, yapmayin bukadarini yapmayin be kardesim.

üniversitelere yani yüksek ögrenime getirilen serbestlik dahi sinirli olmus olup,
belirli bir takma bicimi sunulmus olunup, farkli takanlar siyasi simge tasiyor manasina gelecek,
ve 1400 yildir diini inanclari sebebiyle basini örten kizlarin takma bicimi,
siyasimi degilmi seklinde anayasal degerlendirilmeye sunulacaktir bu kanun degisikligi sonrasinda.

BUMU SERBESTLIK

arastirmadan bir beyanda bulunmayiniz kardesim, söylediklerime itimatiniz yok ise eger, en azindan
bu dile getirilenleri arastiriniz

fatos_erd 02-13-2008 15:56

Evet..

All times are GMT +3. The time now is 08:50.