![]() |
Mustafa Cihat: Emrin olur
|
mükemmel bir parça
|
Bu tarzda dinlediğim kişilerden biridir,güzelmiş teşekkür ediyoruz. :-*
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Vahşi'yi anlatıyor :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
dikkatli dinleyince O'na yaılmış olduğu belli oluyor cidden...taş bassın yerime dedi gönlüne,Bakmasın demiş birdaha yüzüme.. emri olur başım gözüm üstüne :( :) |
Mustafa Cihat-Emrin Olur
Mustafa Cihat- Emrin Olur Dinlemek için Tıklatın Çok güzel .Dinlemenizi Tavsiye ediyorum ... :) Hz. Vahşi İle Efendimiz (s.a.v) arasındaki diyaloğu anlatmaktaymış ... Daha fazla bilgisi olan paylaşırsa sevinirim :) |
Mustafa Cihat-Emrin Olur
muhteşem :)
|
Mustafa Cihat-Emrin Olur
Cebrail aleyhisselam geldi. Allahü teâlâ buyurdu ki: - Ey sevgili Peygamberim! Bütün ömrünü puta tapmakla, kullarımı bana düşman etmeye uğraşmakla geçiren bir kâfir, bir kelime-i tevhid okuyunca, ben onu affediyorum. Sen, amcanı öldürdü diye Vahşî’yi niçin affetmiyorsun? O pişman oldu. Şimdi sana inandı. Ben affettim. Sen de affet! Herkes, "Öldürün!" emrini beklerken, Resulullah efendimiz buyurdu ki: - Kardeşinizi çağırınız! Kardeş sözünü işitince, saygı ile çağırdılar. Peygamber efendimiz Vahşî’ye, “affolunduğunu” müjdeleyerek buyurdu ki: - Fakat, seni görünce dayanamıyorum, elimde olmadan üzülüyorum. Hz. Vahşî, Resulullahı üzmemek için, bir daha yanına gelmedi. Mahcup, başı önünde yaşadı. |
All times are GMT +3. The time now is 10:17. |