Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   CEMKAPTAN21'İN EN ÇOK HANGİ ANKETİNİ BEĞENDİNİZ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=21001)

cemkaptan21 02-25-2008 01:11

CEMKAPTAN21'İN EN ÇOK HANGİ ANKETİNİ BEĞENDİNİZ?

SEVGİLİ KARDEŞLERİMİZ BUGÜN ARANIZDAKİ SON GÜNÜM YARIN VATANİ GÖREVİMİ YAPMAK İÇİN ERZİNCANA GİDİYORUM GİTMEDEN YİNE KENDİMCE BİR ANKET YAPAYIM DEDİM ŞU ZAMANA KADAR EN ÇOK BEĞENDİĞİNİZ ANKETİM HANGİSİDİR? SAYGILARIMLA AKGENÇ KARDEŞİNİZ CEMKAPTAN :'( :'( :'(

CeVHeR 02-25-2008 01:13

Allah yolunu açık etsin kardeşim. Allah teskere aldığın günleri görmeyi de nasip etsin. Uğrlar ola...

cemkaptan21 02-25-2008 01:15

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Allah yolunu açık etsin kardeşim. Allah teskere aldığın günleri görmeyi de nasip etsin. Uğrlar ola...

DEĞERLİ NUSRET KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN... RABBİM NASİP EDERDE TEKRAR BİR ARAYA GELEBİLİRSEK KALDIĞIMIZ YERDEN TEKRAR DEVAM EDERİZ :)

Beritan 02-25-2008 01:16

allah yolunu açık etsin kardeş hayırlı gidip dönmeler nasip olur inşallah....açtığın bütün konular iyiydi ;)

dildade 02-25-2008 01:17

Öncelikle hayırlı teskereler ve benim seçimim "YEREL SEÇİMLERDE AK PARTİ % KAÇ OY ALIR?" oldu.

cemkaptan21 02-25-2008 01:18

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
allah yolunu açık etsin kardeş hayırlı gidip dönmeler nasip olur inşallah....açtığın bütün konular iyiydi ;)

TEŞEKKÜR EDERİM ÜMMÜ_SELEME KARDEŞİM SİZLERDEN SADECE TEK BİR ANKETİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ODA SİZCE AJDAR SINIR DIŞI EDİLMELİMİ? BUNUN SEBEBİDE O ANKETLE BAŞLAMIŞTIM. VE MÜFREDATI TAM OLARAK BİLMİYODUM :)

cemkaptan21 02-25-2008 01:20

Alıntı:

dildade Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle hayırlı teskereler ve benim seçimim "YEREL SEÇİMLERDE AK PARTİ % KAÇ OY ALIR?" oldu.

TEŞEKKÜR EDERİM DİLDADE BU FORUMNA ÜYE OLDUĞUMDA İLK SOHBET ETME İMKANI BULDUGUM KARDEŞİM SENDİN BAZI KONUARDA BANA YARDIMCI OLDUN ELİNDEN GELDİĞİNCE BUNUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM VE HAKKIN VARSA HELAL ET KARDEŞİM :)

Beritan 02-25-2008 01:22

Alıntı:

cemkaptan21 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

TEŞEKKÜR EDERİM ÜMMÜ_SELEME KARDEŞİM SİZLERDEN SADECE TEK BİR ANKETİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ODA SİZCE AJDAR SINIR DIŞI EDİLMELİMİ? BUNUN SEBEBİDE O ANKETLE BAŞLAMIŞTIM. VE MÜFREDATI TAM OLARAK BİLMİYODUM :)

nedemek nedemek kardeşim artık askersin sana es geçmek lazım bizi iyi koru diye...allah yolunuda açık etsin ;)

Ayşe_Berra 02-25-2008 01:25

Hayırlı teskereler dilerim. ;)

cemkaptan21 02-25-2008 01:26

Alıntı:

Alıntı:

cemkaptan21 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

nedemek nedemek kardeşim artık askersin sana es geçmek lazım bizi iyi koru diye...allah yolunuda açık etsin ;)

BUNA TÜM KALBİNİZLE İNANABİLİRSİNİZ ÜLKEMİZİN AKGENÇLERE İHTİYACI VAR :)

All times are GMT +3. The time now is 10:23.