Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyasi Değerlendirme (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=128)
-   -   AKP'li kömür dağıtan belediyeleri kınıyorum..CHP li (Edirne)başkanı gibi olun..! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=22181)

Benide_Kapatın 03-11-2008 13:28

AKP'li kömür dağıtan belediyeleri kınıyorum..CHP li (Edirne)başkanı gibi olun..!

Sizin neyinize gerek sosyal devlet anlayışı...

Sizin neyinize gerek kazandığınız parayı halka dağıtmak..

Boşverin bu kömür işlerini.. >:(

Feride 03-11-2008 13:32

AKP'li kömür dağıtan belediyeleri kınıyorum..CHP li (Edirne)başkanı gibi olun..!

[color=blue] :) :)evet ak partinin belediyecilik konusunda chp den öğrenmesi çok şey var görünüşe göre.. :)color]

Benide_Kapatın 03-11-2008 13:36

alın size örnek!!! başkan..

eddie 03-11-2008 16:01

bizim belediye örnek! başkanı örnek alırsa başımıza daşlar yağar..

hipermuhafazakar 03-12-2008 14:47

Alıntı:

İnternettin Hoca Nickli Üyeden Alıntı

Sizin kömür çuvalı fiyatlarından , Türkiyenin kaçta kaçının yoksulluk sınırında yaşadığından haberiniz yok anlaşılan.. Sallayın durun burda, size batmaz o insanların hali

mavera 03-12-2008 15:08

Alıntı:

hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

İnternettin Hoca Nickli Üyeden Alıntı

Sizin kömür çuvalı fiyatlarından , Türkiyenin kaçta kaçının yoksulluk sınırında yaşadığından haberiniz yok anlaşılan.. Sallayın durun burda, size batmaz o insanların hali

Kardes arkadas ironi yapmis sanirim farketedemedin ;)

hipermuhafazakar 03-12-2008 15:20

farkedememişim galiba ama hakkatten kendi ailemden biliyorum ne sıkıntı çektiklerini..Babamın kaç defa idareli yakın dediğinin sayısı belli değil, o derece el yakıyor kömürler! :)

RDönmezs 03-13-2008 13:19

Belediyecilik bizim işimiz..
CHP hortuma devam etsin..

Benide_Kapatın 03-23-2008 01:34

En azından halka dağıtıyorlar,
CHP li belediye başkanı gibi cebe indirmiyorlar

murat kurt 03-23-2008 01:35

Sizin gibi hiç dağıtmasınlar insanlar ölsün,donsun

Boşvermişiniz hayır işlerini

Türkiye Laiktir Laik Kalacak!

All times are GMT +3. The time now is 09:19.