![]() |
AK Parti'ye açılan kapatma davasını haklı buluyor musunuz?
|
AK Parti'ye açılan kapatma davasını haklı buluyor musunuz? AK Parti kapatılmalı mı?
-------------------------------------------------------------------------------- Evet %20,24 [237] Hayır %78,39 [918] Kararsızım %1,37 [16] Toplam Katılım : 1171 |
bilgilendirme için teşekkürler..
-------------------------------------------------------------------------------- Evet %20,26 [238] Hayır %78,38 [921] Kararsızım %1,36 [16] Toplam Katılım : 1175 son durum :-[ |
katılım gösterdim..
|
hayır bulmuyorum.
|
Son Durum
-------------------------------------------------------------------------------- Evet %20,13 [241] Hayır %78,53 [940] Kararsızım %1,34 [16] Toplam Katılım : 1197 |
Kapatılmalı diyenler Chp'nin aldığı oy oranı ile ne kadar uymuş Dikkatinizi çekti mi bilmem
|
tabiki bulmuyorum
bu parti şu parti derken gerçekten islami partileri barındırmayarak istedikleri amaçlarına rahatlıkla ulaşacaklar... Allah bize bu zamanda yardım etsin |
AK Parti'ye açılan kapatma davasını haklı buluyor musunuz? AK Parti kapatılmalı mı?
-------------------------------------------------------------------------------- Evet %26,00 [1080]Hayır %72,80 [3024]Kararsızım %1,20 [50]Toplam Katılım : 4154 |
akp nin kapatılmasını hiç istemiolar bu sitede giricem artık ona
|
All times are GMT +3. The time now is 13:07. |