![]() |
www.kapatmayahayir.com/
Oylarımızla, siyasal tercihlerimize, irademize sahip çıkıyoruz
www.kapatmayahayir.com Türkiye bir kez daha, “üç kişiyi idam ederek güzel bir sistem kurmak”la övünen elitist anlayışın tehdidi altındadır. Bu zamana kadar kapatılan 26 partiye bir yenisi daha eklenmek istenmektedir. Türkiye, halkın tercihleri ile seçkinlerin korku siyaseti arasında bir kıskaca alınmak istenmektedir. Seçmenin %47'sinin tercihini alan, ülkeyi 6 yıldır yöneten bir parti kapatılmak istenmektedir. Halkın desteğini alan bir siyasal parti, kendini halkın, demokratik işleyişin, hukukun üstünde gören seçkinlerin korkularına kurban edilmek istenmektedir. Türkiye'nin geleceği bir kez daha karartılmak istenmektedir. Siyasi tercihimiz ne olursa olsun Türkiye'nin geleceğini karartmak isteyenlere dur diyelim. Hangi partiye oy vermiş olursak olalım; düşüncesinden, siyasi tercihinden dolayı siyasi partilerin kapatılmasına karşı çıkalım. Oylarımıza, siyasal tercihlerimize, halkın iradesine sahip çıkalım. Türkiye bu ayıbı bir daha yaşamasın. |
www.kapatmayahayir.com/
Merhabalar buna alternatif bu siteyede bakabiliriz..
http://www.benidekapatin.com AK Parti'ye yönelik kapatma davasına karşılık jet hızıyla bir internet platformu oluştu. İşte tepkinin adresi..Platforma girip tepkinizi dile getirebiliyor imzanızı atabiliyorsunuz."Sayın Yetkili,,, Kendi kanaatimce, kapatılmamın ülkem, devletim ve insanlık adına çok yerinde bir karar olacağını düşünüyorum. Lütfen beni de kapatın... " cümlesiyle açılan http://www.benidekapatin.com adlı internet sitesinde tepkinizi yorumlarla dile getirebiliyor, "kapatılmak istiyorsanız" imzanızı bırakabiliyorsunuz... |
www.kapatmayahayir.com/
Ben de "beni de kapatın" dedim. ;)
|
www.kapatmayahayir.com/
27.919 imza
|
www.kapatmayahayir.com/
akpartiyi kapatabilirler ama %47 yi kapatamazlar...
|
www.kapatmayahayir.com/
ben de eksik kalırmıyımm..kapatmaya HAYIRRRRRRRRRRRR !!!!!
NE MUTLU TÜRK ÜM DİYENE NE MUTLU AKP LİYİM DİYENE;) |
www.kapatmayahayir.com/
Bende imzamı attım 89.059 :D
|
www.kapatmayahayir.com/
Alıntı:
|
www.kapatmayahayir.com/
Alıntı:
|
www.kapatmayahayir.com/
İmza Numaranız: 7357444 :-*