![]() |
Hüseyin Nihal Atsız'ın Vasiyeti (Önemli Ve Güzel)
Yağmur Oğlum;
Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigâr olarak bırakıyo-rum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol! Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Ya-hudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır. Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, A-raplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Ro-menler yeni düşmanlarımızdır. Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarınki düşmanları-mızdır. Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arna-vutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler i-çerideki düşmanlarımızdır. Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı. Tanrı yardımcın olsun. |
vaybe vasiyete bak 8) adam kisaca bütün dünya düsmanimiz deseymis ya!
|
Yağmur oğlu bile vasiyetini dinlememiş ki 8)
|
Dinleyip dinlememesi pekde önemli değil bu vasiyetten çıkarılacak sonuç ; TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK...
|
Düşman üretmektede pek mahiriz ama değil mi?
Kalkıp şimdi elimize mezure alıp kafatası ölçümü mü yapalım usta! Dost kazanalım gerisi lafü güzaf, düşmanımız zaten haddinden fazla.! |
Alıntı:
|
valla bu adamı zaten sevmezdim...
bunu okudum gene sevmiyorum.... bu milliyetçilikten ziyade faşizm.... |
Çünkü saydıklarının hepsi Anadolu üzerinde kötü emelleri olan varlıklardır Bu saydıkları hiç bir zaman dost değildir olmayacaktır. Dost gibi görüneceklerdir oda amaçlarına ulaşana dek..
|
onlar dost olsada sen olamıyacaksın gibi....
bu önyargı ile sana Türk'ten bile dost çıkmaz... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 21:44. |