![]() |
ÖSS'ye Başvuru Rakamı
ÖSS'ye başvuru rakamı ÖSS, YDS ve meslek yüksekokullarına sınavsız geçiş için 1 milyon 643 bin öğrenci başvurdu. Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS), Yabancı Dil Sınavı (YDS) ve meslek yüksekokullarına sınavsız geçiş için 1 milyon 643 bin öğrenci başvurdu. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan yaptığı yazılı açıklamada, 2008 ÖSS, YDS ve sınavsız geçişe başvuru süresinin 7 Nisan 2008 tarihinde sona erdiğini hatırlattı. Yarımağan, ÖSS, YDS ve sınavsız geçişe yaklaşık 1 milyon 643 bin adayın başvurduğunu bildirdi. ÖSS 15 Haziran 2008, YDS ise 22 Haziran 2008 tarihlerinde yapılacak. |
ÖSS'ye Başvuru Rakamı
hani bu sene az kişi girecekti? birde daha şanslısınız diyorlardı ne şansı? ALLAH hepinizin yardımcısı olsun. 2 ay kaldı. dualarınızı bekliyorum. :-\
|
ÖSS'ye Başvuru Rakamı
böyle olacagı belliydi zaten liseler mezun vermicek giren sayısı az diye millet hücum etti kaç kişi biliyorum ben böyle ;)Rabbim herkesin hakkında hayırlı olanı versin inş :-\
|
ÖSS'ye Başvuru Rakamı
Aslında bakılırsa yinede az..Benim gibiler formu doldurup kapıdan geri dönerlerse (başörtü sorunundan dolayı) az :) çünkü benim birçok tanıdıklarım bu sorun yüzünden kayıt kaptırmadılar..
Birde bu sene girecek olanlar az (!) olduğundan dolayı üniversiteyi bitirenler tekrar girmek için başvuru yapmışlar onunda payı olabilir :) Rabbim yardımcınız olsun.. |
ÖSS'ye Başvuru Rakamı
evt yaa..Allah hepimize yardım etsin..bu sene ben de ilk giricem..hayırlısı olsun :)
umarım istediğim yer olur..herkesin de niyetinin gerçekleşmesi dileğimle :) |
ÖSS'ye Başvuru Rakamı
Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah.. :)
|
ÖSS'ye Başvuru Rakamı
Oooooo bu sene böyleyse senye ne olur ??? :-\
|
ÖSS'ye Başvuru Rakamı
Off seneye kaç kişi giricek acaba ? :'(
İşiniz gücünüz yok mu oturun evinizde :P |
ÖSS'ye Başvuru Rakamı
biliyodum böyle olcanı :'(
|
ÖSS'ye Başvuru Rakamı
Bu sene az olacak diye önüne gelen başvurdu.Dolayısıyla sayı arttı.Yalnız geçen seneki gibi kazanan çıkacağını sanmıyorum.Bu yüzden bu sene yeni girecekler yinede şanslı. :-*
Herkes istediği yeri kazanır inşallah. |
All times are GMT +3. The time now is 20:11. |