Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   AKP’yi kapatmak vatan hainliği! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25771)

Benide_Kapatın 04-15-2008 14:02

AKP’yi kapatmak vatan hainliği!

28 Şubat’ta JİTEM'in Strateji dergisini çıkaran Sisi, sürece ilişkin görüşlerini açıkladı. Sisi’ye göre postmodern darbe bitti, yapılacak rektifiyelerle Türkiye tam yol ileri gidecek. Gelecek 5 yılı çok sancılı gören Sisi, Erdoğan’ı alkışlarken “AKP’yi kapatmak vatan hainliğidir” diyor.

AKSİYON
RÖPORTAJIN TAM METNİNİ OKUYUN

nar 04-15-2008 15:22

Türkiye'de hiçbir olayın gizli kalmayacağının örneği Sisi. 28 Şubat döneminde yaptığı hizmetlerde dolayı alnından öpülmüş, hatta bu sebeple alnına yıldız dövmesi yapmış falan(kendi deyimiyle). Ali Kalkancıları, Fadime Şahinleri hayatımıza sokan, alnından öpenlere irtica tehlikesi kanıtı! sunup darbecileri ayaklandıran biri Erdoğan'ı alkışlasa ne olur, alkışlamasa ne olur. Samimi gelir mi? Gelmez....
Bazı yaşanmışlıkları hatırlatmak adına güzel bir paylaşım+1

oguzdesouza 04-15-2008 18:16

AK Parti'yi kapatmak ne kadar vatan hainliği olursa olsun ne yazık ki kapanacak... :(

Tek temennim Tayyip Erdoğan'ın ceza almaması..

Gölge 04-15-2008 18:18

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
AK Parti'yi kapatmak ne kadar vatan hainliği olursa olsun ne yazık ki kapanacak... :(

Kim dedi sana kapanacağını nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz anlamıyorum ???

oguzdesouza 04-15-2008 18:21

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Kim dedi sana kapanacağını nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz anlamıyorum ???

Tabi ki de kapanmasını kimse istemez ama şu anki tablonun kapanacağı yönünde olacağını herkes tahmin ediyor..

politikaci 04-15-2008 18:23

KESİNLİKLE VATAN HAİNLİĞİ ,,ÇÜNKÜ ÜLKEYE PEK ÇOK YARARI DOKUNAN VE ÜLKEYİ KRİZDEN KURTARAN PARTİYİ TÜRKİYEYİ SEVMEYENDEN BAŞKA KİMSE KAPAMAYA EVET DİYEMEZ

_Yeniden_ 04-15-2008 18:25

Yeterli görülebilecek sebep yokken, halkın istediği ve ikinci kez seçtiği bir parti hakkında kendi ideolojik görüşün doğrultusunda dava açarsan ve
anayasa mahkemesi de bu dava sonucunda Ak Partinin kapatılması hükmüne varırsa

aklı ve iradesi olanlara soruyorum...

Vatan haini demişsin çok mu ?

İnadına vatandaşına dayatmada bulunup burda benim sözüm geçer, sen oy versen ne vermesen ne diyor !!

Yargıçlar demokrasisi işte !

Gölge 04-15-2008 18:26

Alıntı:

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Tabi ki de kapanmasını kimse istemez ama şu anki tablonun kapanacağı yönünde olacağını herkes tahmin ediyor..

Bana göre kapanmama ihtimali daha yüksek diyelim ki kapandı hiç farketmez bu kapanma davası bize güç verir bunu da unutmamak lazım .... ;)

oguzdesouza 04-15-2008 18:27

Alıntı:

_Yeniden_ Nickli Üyeden Alıntı
Yeterli görülebilecek sebep yokken, halkın istediği ve ikinci kez seçtiği bir parti hakkında kendi ideolojik görüşün doğrultusunda dava açarsan ve
anayasa mahkemesi de bu dava sonucunda Ak Partinin kapatılası hükmüne varırsa

aklı ve iradesi olanlara soruyorum...

Vatan haini demişsin çok mu ?

İnadına vatandaşına dayatmada bulunup burda benim sözüm geçer, sen oy versen ne vermesen ne diyor !!

Yargıçlar demokrasisi işte !

Az kaldı..azzz yakında anayasa mahkemesinde üstünlüğü ele geçirdiğimiz zaman görün siz onların halini..

politikaci 04-15-2008 18:28

PARTİMİZİ KAPATIRLARSADA BİZ YİNE BU SİTEDEYİZ ..BAŞBAKANIMIZA VE AKPARTİLİLERE MORAL OLUR

All times are GMT +3. The time now is 07:36.