![]() |
İsrail cami yıkıp, Kuran'ları yaktı..
http://image.haber7.com/haber/113297.jpgGazze'nin doğusundaki Şecaiye bölgesine konuşlanan İsrail özel kuvvetleri, El Selam Cami'ni, evleri ve ibadethanelerini harabeye çevirdi. Askerler Kur'an-ı Kerimleri de ateşe verdi..
İsrail özel kuvvetleri Filistinlilerin evlerine rasgele ateş açarak, İsrail savaş uçaklarının sağladığı destekle Şecaiye'den sabah erken saatlerde ayrıldı. Bölgede bulunan El Selam Camii ve bazı Filistinlilerin evleri buldozerlerle yıkıldı. Caminin duvarlarının büyük bir bölümü ve minberi yıkılırken, aralarında Kur'an-ı Kerim'lerin de bulunduğu kitaplar yakıldı. Camide Kur'an-ı Kerim eğitimi alan Mervan El Hayya, "Biz burada Kur'an-ı Kerim'i hıfzediyoruz. Camiye saldırdılar. Allah'tan üzerimize yıkılmadı" dedi. Diğer bir öğrenci Faris El Hayya da, "İsrail askerleri gece saat 11.00'de camiye saldırdılar. Camiye zarar verip Kur'an-ı Kerim'leri yaktılar. Evlerimizi tarlalarımızı harap ettiler. Bu ambargo daha ne kadar sürecek. Arap devletleri bize yardım etsinler. " şeklinde konuştu. Kanal 7 Haber |
Rabbim tez zamanda belanızı versin..
|
Allah'ım ya bakmayım şu haberlere sinirleniyorum diyorum gene dayanamadım >:(
|
ONLAR KURANI YAKSIN RABBİMDE ONLARI YAKACAK
|
Allah hepinizin belasını versin. helak olasınız inşallah. pis yahudiler..
|
" İnsanlar zulmeder, Kader adalet eder..." En iyi plan yapıcı Cenab-ı Hak ( c.c. ), mazlumun ahını yerde bırakmayacaktır.
İçim ezilerek okudum... |
her gün bunların uçakları bizim topraklarımızda antreman yapıyor.cumhurbaşkanları filistin içinden satılmış bir kukla ile gelip meclisimzde barış mesajları veriyor.ve onore ediliyor.
sayın başbakan acaba bu resimler hiç rahatsızlık veriyormu.uyuyamadığınız günler oluyormu |
Rabbim Islah Etsin.. >:(
|
Gün gelir rabbim bunun hesabını sorar
|
Arkadaşım bu resimler sadece birilerini ilgilendirmiyor,O'na inanan her aklı başında insanı (müslümanı)ilgilendiriyor.(uyuyamadığı değil uyuyamıyoruz Allah yardımcıları olsun demek yerinde davranış olur kanaatindeyim...her konuyu Başbakanımıza dayandırmak yanlış olur :-* Müslümanlığı bir vücut olarak ele alıp yaranın heryerde sızladığını ve hissedildiğni düşünelim lütfen :)..
|
All times are GMT +3. The time now is 08:58. |