![]() |
Dinleyin! alıp başınızı başka yerlere gidin...
http://www.youtube.com/watch?v=yyaHc_5mTyA herkesin dinmesi gerektiğini düşündüğüm nağmeler... selam ve dua ile... |
neyin çıkardığı sesler İlahi aşkın ateşi dye söylemişti ney hocası sıcak nefes..anlamamıştım başta geç oldu sanırım ama anlayanlardan oldum çok şükür ::)...ondan bukadar etkileyici.. :)
Saol dilek..+ |
Alıntı:
osmanlı da tedavi için kullanılırmış, bi bildikleri varmış demekki :D |
Gerçekten alıp başımı gidesim geldi ıssız biryerlere :( :(
emeğine sağlık +1 |
işte benim enstürmanım ama tabi bole ses çıkmıyo ben üflediğimde inşaallah bende bi gün bole ses çıkarabilirim tabi ney sabır işi oda bende umarım vardır :) teşekkürler dilek :) +1 (bana çalışmam gerektiğini hatırlattın ayrıca bunun içinde teşekkürlerimi sunuyorum) ;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
inşallah sen dahada güzellerini ifşa edersin :D |
Götürdün bizi başka diyarlara. Sen güzelden anlıyorsun gözüm tuttu seni Dileeeeeeeeeeeek :-*paylaşım için teşekkürler + 2 güzel arkadaşım pardon yeğenim akşam radyoda görüşürüz. Dayın çağlar (2 saatte yazdım şu kısacık notu radyodan alışmış elim sessiz harfleri kullanmamayayaz sil yaz sil böh) :D :D
|
Alıntı:
dayımmmm yaaa. bi taneeee :D ben ilk dinlediğimde tüylerim tiken tiken olmuştu, çok güzel. . . insanı nerelerden alıpppp nerelere götürüyo, hey gidiiii.... dayıcım ben anlarim güzelden nede olsa teraziyim ;D ;D bu akşam ekme radyoyu,bekliycemmm :-* |
| All times are GMT +3. The time now is 21:15. |