![]() |
4 soruda dikkat testi:)
Aşağıdaki test, 4 basit sorudan ibaret.hemen cevap
vermek gerekiyor ;D Soru 1: Bir koşuya katılıyorsun, İkinci adamı solluyorsun. Hangi sıralamada yer alırsın Cevap: Birinci sıraya çıkarım dediysen tamamen yanıldın ! İkinciyi sollarsan onun yerini alırsın, yani ikinci olursun. :D Ayrıca ikinci soru için lütfen biraz daha az düşün !! ;D Soru 2: Sonuncuyu sollarsan hangi sıralamaya çıkarsın ? Cevap : Sondan ikinci dediysen yine yanıldın ! Biraz düşünsene! Sonuncuyu nasıl sollarsın ? Sen onun arkasındaysan o sonuncu olamaz değil mi ? :D Hadi bir daha deniyoruz, not tutma ve hesap makinesi kullanma, hemen cevap vermen gerektiğini de unutma ! Ha gayret !!!! Soru 3: 1000 al 40 ekle 1000 daha ekle 30 ekle 1000 daha Artı 20 Artı 1000 Ve artı 10 Toplam ne çıkıyor ? Cevap: 5000 Yine yanlış !!! Doğru cevap 4100. Aynı hesabı iyi bir hesap makinesiyle tekrar yap... aldığın tüm diplomaları bence çöpe at !!! Bari bu son soruya doğru cevap ver ! >:( Soru 4: Aylin'in Babasının 5 kızı var : 1. Çaça 2. Çeçe 3. Çiçi 4. Çoço 5. ? Cevap: Çüçü?? Yanlıııııııışşş Aylin, Aylin ;D :D |
süpperrr +
|
Sümeyra hanım dikkat seviyemizi tespite vesile oldunuz, teşekkürler.. +1 :)
|
Ben teşekkür ederim beğenmenize çok memnun oldum :)
|
Bir son soruyu bulamadım ya helal olsun bana :) .ayrıca ikinci sorunun cevabı tur bindirmişsin olacak sanırım !!!
Paylaşım için teşekkürler. |
:D çok güzeldi canım..+1
|
Ben teşekkür ederim eğlenmenize sevindim :)
|
çok teşekkürler 4 hariç hepsi doğru saolasın ;D
|
Alıntı:
:) :) teşekkürler hoşgeldiniz :) |
çok hoş sorulardı ya...övünmek gibi olmasın doğru cevapladım hepsini ;D ;D..teşekkürler sümeya
|
All times are GMT +3. The time now is 06:12. |