![]() |
DikkaT-DikkaT SiGaranın FayDaLarı
Sigaranında faydası mı olurmuş, demeyin. İşte o kadar kötülenen her fırsatta iftiralara mağruz kalan sigaranın faydaları :
Sigara içeni köpek ısırmaz; çünkü yanında baston taşır. Evine hırsız girmez; çünkü sabahlara kadar öksürür. Üzerine sinek konmaz; çünkü buram buram nikotin kokar. Fazla yorulmaz; çünkü yorulunca tıkanacağını bilir. Yürümek için zorlanmaz; çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir. İhtiyarlamaz; çünkü genç yaşlarda sevdiklerine kavuşur. Yüzlerine renk gelir; çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur. Vücutları bir kuş gibi hafifler; çünkü ileri dönemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir. İşte sigaranın faydaları, tiryakilere afiyet olsun... |
Şükürler olsun içmiyorum çok kötü bi alışkanlık içenleri Allah kurtarsın senin de ellerine sağlık prenses
|
Allah'a şükür amin
rica ederim |
Eh bu kadar faydası varsa yeminleri bozup başlayayım ben , pek sevmemkle içeceğiz artık mecburen ;D
|
Sigaranın faydaları bulundu
Ak partide siyasal bir bölünme olacaksa anladım ki ancak "tiryakiler" ve "sigara karşıtları" diye olabilir :) Hadi hayırlısı bakalım..
|
Sigaranın faydaları bulundu
Teşekkürler .... :D |
Daha önce de açıldığı için birleştirilmiştir.Yorumlara buradan devam edebiliriz. ;)
|
Alıntı:
|
Yavuz abi teşekkür ederim ama konuyu ben açmamıştım :-[ ::) :)
|
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 13:04. |