![]() |
Sizce ağlamak zayıflık belirtisi midir?
Sizce ağlamak zayıflık belirtisi midir? * Evet,öyledir * Hayır,tabii ki değildir * Bence : |
:D :D rekora koşuyorsunuz
bence kesinlikle zayıflık belirtisi ;) hiç sevmem insanların önünde ağlamayı oldu ki ağlarsam sonra kendime çok kızıyorum |
Vala ben gece çok duygu yüklü bir şarkı duyim hemen gözlerim dolar ağlarım :'( bi garibim :(
ama ağlamak zayıflık değildir.. |
Ağlamak kalbin temizliğine işarettir.Benim kalbim temiz değil..
|
Ağlamayı asla bir zayıflık belirtisi olarak görmem ,ancak bence ağlamak özeldir ve ona eşlik eden en güzel şey yalnızlıktır...
|
Ağlamanın yeri, zamanı ve şekline bağlı ;)
|
Ağlamak hem şefaatçi hemde rahatlama halidir denilir.. gözyaşı dökmeyip bazıları katı kalpli olabilir denilir ya onun için ağlayıp (heryerde değil tabii =) hürmetine af edilenlerden oluruz kim bilir :)
|
Ağlamak zayıflıktır değildir tabi ki şıkkını işaretledim ama aslında aglanacak yer var aglanmayacak yer var ;)
Kendini küçük düşürücek bir durumda aglamak istesende aglamamalısın ama örneğin bir arkadasından ayrılmak durumunda kaldıgında aglayabilirsin... (bugün ben çok ağladım :'( okulda son sınıftaki arkadaşlarım sınava daha sıkı çalışabilmek adına artık karne gününe kadar gelmeyecekler :'( :'( :'( bende hüngür hüngür ağladım) |
Emre sana bu anketleri silah zoruyla mi actirdilar dogru söyle :)
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 14:08. |