![]() |
Tuncay Özkanın yeni wep sitesinin adı ne olsun...
Kanaltürk'ü satarak herkesi şaşkına çeviren Tuncay Özkan için yeni web sitesi isimleri yağmur gibi geliyor.
Radikal'in attığı bizkaçlirayız.com manşetinden sonra ilginç isimler geliyor. İnternet ortamında dolaşan isimler Özkan'ın çok kızdıracak.. 1-www.hepiniziuyuttum.com 2-www.satiyorumsattim.com 3-www.ulusalsatis.com 4-www.bizkaclirayiz.com 5-www.alanmemnunsatanmemnun.com 6-www.soldanalsagaver.com 7-www.milliondollarbaby.com 8-www.paranindiniimanilaikligicumhuriyetiyok.tv 9-www.vatanmilletbahaneparasahane.com 10-www.bizkaçkişikekledik.com 11-www.yerelsecimler.net/akp_izmir_belediyebaskanligi_ adaylari/tuncay_ozkan.html 12-www.5koy30al.com 13-www.hepimizenayiyiz.com 14-www.bulkisiyialparayi.com 15-www.ulusalcidanalhocayaver.com 16-www.bendesattim.com 17-www.paramiverdilersattim.com 18-www.ulusalkaziklama.com 19-www.mühimolanpara.tv Tuncay nasılda madara etti azgın azınlığı Baykal AK parti için tuncayda AK partilileri eğlendirmek için çalışıyo |
8-www.paranindiniimanilaikligicumhuriyetiyok.tv
9-www.vatanmilletbahaneparasahane.com 10-www.bizkaçkişikekledik.com 13-www.hepimizenayiyiz.com 18-www.ulusalkaziklama.com 19-www.mühimolanpara.tv koptum yaaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D +1 |
1-www.hepiniziuyuttum.com
9-www.vatanmilletbahaneparasahane.com 10-www.bizkaçkişikekledik.com Teşekkürler ... +1 :) |
ağlasam mı gülsem mi bilemedim :)
|
12-www.5koy30al.com hemen koyalım :-X
|
|
Haberi ilk duyduğumda foruma cevaben yazdığım bir adres vardı. Ben onu seçiyorum 8)
www.bizkacparaederiz.com |
Arkadaşlar Kanalturk satıldıya... Peki içindeki adamlarda satıldımı ? ve O Kanala yardım yapanlarda satıldımı ? Eğer satıldıysa büyük kıyak var :D
|
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 00:30. |