![]() |
CHP'li Önder Sav kayıplara karıştı !
Ankara Elmadağ'da hacca gitmek isteyen bir partiliye, "Hacca gidip Araplara para kaptırma" diyerek, toplumun her kesiminden tepki gören CHP Genel Sekreteri Önder Sav, bugünkü grup toplantısına katılmadı.
Parlamento'da görev yapan gazeteciler, Elmadağ'da görüştüğü bir partiliye, "Hacca gidip Araplara para kaptırma. Bakarsın Muhammed seni orda bırakmaz" demesi üzerine tepki çeken Önder Sav'a soru sormak için CHP Grup Salonu'nun girişinde beklemeye başladı. Ancak Önder Sav, Grup toplantısına gelmedi. Önder Sav'ın grup toplantısına katılmaması, 'soru sorulacağını bildiği için gelmedi' şeklinde yorumlandı. Öte yandan, grup salonuna geçen Deniz Baykal, partili bir kadının 3-4 yaşlarındaki çocuğunu kucağına alarak sevdi. Baykal, grup toplantısının başında partisine DP, MHP ve DSP'den katılan belde belediye başkanını partililere tanıttı. Cihan |
Bu milletin milletvekili nasıl böyle iğren oluyor anlamadım...yok kameraları farketmedim bahanesiyle göz boyamalar..
Sen bir milletvekili olarak yaptığın iğrenç şakanın boyutu kadarsın... Cehennem ol git bir dahada gelme inşallah...töbe töbe..sinirlendim gene |
hey allahım 8)
|
bu insanlar sözlerinin arkasında duramayca kadarda korkaklar namertler
|
Alemdar bişey yapmadın değilmi adama(!) hahaa :)
|
cehennem olsun gitsin.cehenneme kadar yolu var.
|
Alıntı:
|
Allahım düşünceye bak....
artık bişey diyemiyorum çarpılmış bunlar...Allah hidayete erdirsin |
kayıp ilanı versinler hemen ne de olsa kişi kaybetmeye tahammmülleri yok.. :D :D :D
|
O sözlerden sonra gitsin kendini biryerlerden atsın bence ;)
|
| All times are GMT +3. The time now is 17:56. |