Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Van Başkale'de Teröristler köy basıp muhtarı öldürdü (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=29952)

acizane44 05-26-2008 14:51

Van Başkale'de Teröristler köy basıp muhtarı öldürdü

Van'ın Başkale ilçesinde henüz sayıları tespit edilemeyen bir grup terörist, evinden aldıkları köy muhtarını öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Başkale ilçesi Bilgeç köyüne gelen bir grup terörist, köy muhtarı Mevlüt Aytekin'i evinden alarak kırsala götürdü.

Terör örgütü tarafından sözde vergi toplamakla görevlendirilen köy muhtarının verilen bu görevi yerine getirmemesinden dolayı öldürüldüğü belirtildi.
Köy kırsalında muhtarı öldüren teröristler kaçarken, muhtarın cansız bedeni köylüler tarafından sabah saatlerinde bulunarak Başkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği belirtildi. :( :(

Müntesip 05-26-2008 14:56

Bizde bu askeri sistem olduğu sürece bizi daha cok öldürürler !!!
ALLAH(C.C) ölenleri şehit makamında kabul eylesin ! Başımızda sağolmasın,bizim başlarımızda bu ülke için feda olsun !!!

acizane44 05-26-2008 16:09

Alıntı:

asimov Nickli Üyeden Alıntı
ALLAH(C.C) ölenleri şehit makamında kabul eylesin ! Başımızda sağolmasın,bizim başlarımızda bu ülke için feda olsun !!!

Amin :(Ben çok korkuyorum :( :'(

Ayşe_Berra 05-26-2008 19:13

Alıntı:

acizane44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Birde beni düşün... :'( :'( Basına yansımasa da hepsi hemen hergün bir baskın haberi geliyor... Hatta öyleki kimi zaman telefonda konuşurken karışıyor ortalık bense kalakalıyorum. Mevla tüm askerleri içinde de sevdiğimi korusun inşallah...

acizane44 05-26-2008 21:41

Alıntı:

Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

acizane44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Birde beni düşün... :'( :'( Basına yansımasa da hepsi hemen hergün bir baskın haberi geliyor... Hatta öyleki kimi zaman telefonda konuşurken karışıyor ortalık bense kalakalıyorum. Mevla tüm askerleri içinde de sevdiğimi korusun inşallah...

Amin bitanem amin dualarımız onlarla inşallah :( :(

All times are GMT +3. The time now is 17:21.