![]() |
Şiir BÖYLE Yazılır...
Yıldızlara baktırdım fallarda çıkmıyorsun
Seni görmem imkansız imkansız rüyalarım olmasa Pencereden bakmıyor yollara çıkmıyorsun Seni görmem imkansız imkansız rüyalarım olmasa Yalvarırım mektup yaz beş dakika ayırda Su serp yanan bağrıma sağlığını duyurda Yaban gülü gibisin dağda kırda bayırda Seni görmem imkansız imkansız rüyalarım olmasa Seviyor,özlüyorum seni can pahasına Bir fırsat ver ne olursun beni bir daha sına Bu aşkı söyleyemem senden bir başkasına Seni sormam imkansız imkansız rüyalarım olmasa Yalvarırım mektup yaz beş dakika ayırda Su serp yanan bağrıma sağlığını duyurda Yaban gülü gibisin dağda,kırda,bayırda Seni görmem imkansız imkansız rüyalarım olmasa.. piyasadaki yavan şiirlere nazaran.. :'( |
Şiir BÖYLE Yazılır...
biri yazana kadar güncelleme :D
|
Şiir BÖYLE Yazılır...
bu şiir 3 kıtalı bikerem bi kıta tekrarlı :D :D .. güzel olmuş eline sağlık
|
Şiir BÖYLE Yazılır...
Türk Sanat Müziği değil mi bu yaw söz zekai tunca :D |
Şiir BÖYLE Yazılır...
yorum yazayımda güncellemekten kurtulun ;D
siz mi yazdınız yoksa Türk Sanat Müziği mi onu bilemem güzel şiirmiş siz yazdıysanız şayet yüreğinize sağlık |
Şiir BÖYLE Yazılır...
Cemal Safi'ye ait bu şiiri bende çok severim ayrıca türk sanat müziği olarakta beğenerek dinlediğim bir eser.
Paylaşım için teşekkür ediyoruz +1 |
Şiir BÖYLE Yazılır...
Alıntı:
|
Şiir BÖYLE Yazılır...
güzel :D
|
Şiir BÖYLE Yazılır...
Zekai tunca mı hahaha
Onu bilemem de Zeki Müren Harika Söylüyor bunu yaww.. Çohhoşş diye ekledim teşekkür ederim ilginize :) |
All times are GMT +3. The time now is 10:20. |