Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   düşüncelerinizi merak ediyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=31835)

Beritan 06-11-2008 14:31

düşüncelerinizi merak ediyorum

evet arkadaşlar 80 yaşında ve hasta olan syn.prf.dr.Necmeddin Erbakan hocanın eski talebesi olan Syn Abdullah gül Erbakan hocanın ev hapsini affa çevirme yetkisini kullansınmı?

Kafes 06-11-2008 14:32

bence gereksiz bir atilim olur diye dusunuyorum

hic yoktan yere sorun cikarmaya gerek yok zaten ev hapsi cok hafif bir ceza, kendisine cok zararli oldugunu dusunmuyorum

Mcht_Ln 06-11-2008 14:34

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
bence gereksiz bir atilim olur diye dusunuyorum

hic yoktan yere sorun cikarmaya gerek yok zaten ev hapsi cok hafif bir ceza, kendisine cok zararli oldugunu dusunmuyorum

katılıyorum..Sorun çıkartacakları bariz belli.Ekmeklerine yağ sürmemek gerek bu zamanda...

Beritan 06-11-2008 14:41

ben katılmıyorum çünkü bariz belliki çok yaşlı ve hasta....
ama geçen cumhur başkanı teröristleri bile affede bilmiş kimseninde çıtı çıkmamıştı..
hocada terörist değil....bişeyi yaparken milleti için değil kendi değerlerimiz için düşünmek gerekir.....
ve bence fox tvde şu haberi izlemek daha bi acı alt başlık şöyle

talebesi hocasını affedecekmi?

ben buna çok üzüldüm :(

Berika 06-11-2008 14:45

bence bu istek Abdullah Gülü zor duruma düşürecek bir istek..

Affetmesini isterim ama afetmese daha hayırlı olur heralde :-\

Kafes 06-11-2008 14:45

selemecigim duygularinla bu garip televizyon kanallarinin oynamasina izin verme :-*

inan bana biraz mantik isin icine girdi mi Erbakan Hoca bile kendine af talep etmez

bos yere canini uzme :) +

EpiVaTeS 06-11-2008 14:46

Düşünmüyorum

Beritan 06-11-2008 14:48

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
selemecigim duygularinla bu garip televizyon kanallarinin oynamasina izin verme :-*

inan bana biraz mantik isin icine girdi mi Erbakan Hoca bile kendine af talep etmez

bos yere canini uzme :) +

hayır yanlışın var sağlık durumundan dolayı ve doslarının ısrarı üzerine taleb edecek

Mcht_Ln 06-11-2008 14:50

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
ben katılmıyorum çünkü bariz belliki çok yaşlı ve hasta....
ama geçen cumhur başkanı teröristleri bile affede bilmiş kimseninde çıtı çıkmamıştı..
hocada terörist değil....bişeyi yaparken milleti için değil kendi değerlerimiz için düşünmek gerekir.....
ve bence fox tvde şu haberi izlemek daha bi acı alt başlık şöyle

talebesi hocasını affedecekmi?

ben buna çok üzüldüm :(

Kendi getirdikleri adama tabii ses çıkartmazlar.Bu işe duygularını katmayacaksın.Bence çok ağır bişey değil.Dediğin gibi çok yaşlı ve hasta, yani evinden istesede çıkamaz değil mi?Evde ona işkence çektirmiyolar ya???

Beritan 06-11-2008 14:52

hayır tabikide çektirmiyolar....çektiremezler..
ama şunu şöle düşünün ben evden çıkmak istemiyim çıkmam ama evde kalıcaksın dediğinizde psikolojikmen çıkmak isterim

All times are GMT +3. The time now is 20:25.